USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З дачі Януковича прибрали пасіку Ющенка

1 Липня 2010 09:27
До прийому та відзначення 60-річчя президента України Віктора Януковича готові обидві держдачі, з однією з них - в Мухолатці - прибрали мініпасіку екс-президента Віктора Ющенка.

Про це пише Фокус з посиланням на Комсомольську правду в Україні.

На ювілеї президента може заспівати російський співак Микола Басков.

Подейкують, що молодих виконавців популярного фестивалю Нова хвиля вже попередили про те, що вони запрошені до президента. Також ходять чутки, що тур Миколи Баскова по Криму, який розпочнеться 5 липня, збігся з відпочинком президента не випадково. Басков, знову ж таки з чуток, заспіває спеціально для Януковича «Вышел в степь донецькую ...».

Що ж до місця відпочинку президента - воно теж тримається в секреті. Газета нагадує, що в селищі Магарач є особиста дача Януковича, але він, мабуть, зупиниться на одній з двох державних - або в Мухолатці, або у Форосі.

Відомо, що готові зустрічати його обидві, у повній боєготовності і аеропорти - Сімферополь і Бельбек (звідки до Фороса добиратися ближче). За інформацією видання, міні-пасіку Віктора Ющенка з 5 вуликів в Мухолатці прибрали.

Різниця між обома президентськими резиденціями невелика: обидві побудовані на початку 60-х років з легкої руки Микити Хрущова, обидві нагадують зменшену копію Лівадійського палацу. Збудовані з черепашнику і облицьовані білосніжним інкерманським каменем. Віддалені від курортного шуму держдачі мають шикарні парки, закритий басейн з морською водою і, звичайно, просторі галькові пляжі.

Що ж до робочої частини поїздки, то й вона дуже насичена. У Ялті має відбутися з'їзд губернаторів (його планували провести ще два тижні тому, але потім відклали). Але головне місто ПБК, як і раніше в напрузі - там розігнали всіх бомжів і жебраків, а також вуличних торговців. Вулиці вичищені і вимиті, на всьому шляху від Ялти до Сімферополя чергують міліція та ДАІ, а віднедавна з'явилися і білборди: «Янукович - надія Криму».

Також є інформація, що на день народження президента України Віктора Януковича може приїхати президент Російської Федерації Дмитро Медведєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus