USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З Луцького зоопарку тікали оленята

13 Серпня 2010 17:17
Двоє семимісячних оленят втекли з Луцького зоопарку і жили три дні на волі – в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.
Як розповів директор зоопарку Володимир Гончаров, втеча сталася під час того, як оленят переселяли з одного вольєру в інший – більший.
Оленят налякав пес, який підбіг них. Тварини втекли, перестрибнувши через паркан.
Проте, семимісячні тварини не відійшли від зоопарку надовго.
«Вони були від зоопарку в кущах на відстань 20 метрів. Дивилися на нас – а ми на них. Протягом усіх трьох днів ми їх годували», - каже Гончаров.
Аби заманити оленят назад додому, працівники насипали їм стежку з солі до зоопарку.
Організм рогатих тварин потребує мінералів, тож малі не лишилися байдужими до солі – відтак повернулися «доріжкою» у межі зоопарку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
небайдужа Показати IP 13 Серпня 2010 19:53
Воно бо й не дивно Мали б змогу всі повтікали Серед літа тварин годують сіном А в парку трави по пояс Як вам???
ЛітРедактор Показати IP 15 Серпня 2010 17:30
Якби їсти давали б, то й не втікали б!))
Андрiй Показати IP 15 Серпня 2010 21:29
На рахунок оленят, то навеснi цього року я бачив у вольерi вiдгризену оленячу лапку. Умови утримання не пiддаються нiякiй критицi. Людям як завжди байдуже.
Небайдужий Показати IP 16 Серпня 2010 08:58
А чи знає хтось з вищестоячих контролюючих органів,як харчі для бідних тварин не доходять до зоопарку ???Є в селі Промінь Луцького району, так звана ферма,яка повинна постачати зоопарк м"ясом,молоком і т.д.Як Ви думаєте,шановні лучани ,куди все це іде???Ще знаю,що неодноразово на Гончарова писалися аж у Київ скарги ,але,напевно,міцна "криша"не дозволяє покарати "зразкового" директора зоопарку.Невже ,хоча б,у нашої прокуратури не вистачить доказів про нерраціональне використання коштів,кормів,невже ми,лучани,і далі будемо водити своїх дітей у цей заклад,після відвідування якого на душі стає моторошно???
ДоброДій Показати IP 17 Серпня 2010 08:22
Знову обдурили наших журналістів!Нещасні олені вже МІСЯЦЬ живуть у хащах парку(можете переконатись прогулявшись о 5-6 ранку)ніхто з працівників і не знав 2 тиижні,що оленів немає у зоопарку,хоча небайдужі пеерехожі і говорили про це керівництву зоо,але йому байдуже.....
Фауна Показати IP 17 Серпня 2010 08:31
Коли купили ОЛЕНІВ,було вказано,що їм 2-2,5 роки(невже так помолодшали?)Знову бреххня директора,а журналісти хочаа б знали,як олені виглядають,і не ставили фото АНТИЛОП до статті!
ДоброДій Показати IP 17 Серпня 2010 08:38
Можливо тепер ВН дасть правдиву інформацію про цей випадок,бо бідні тварини просто не переживуть святкових вихідних у парку з масовими гуляннями!РЯТУЙТЕ ТВАРИН,бо вже треба директору мостити сіллю доріжку!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus