USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

З сайту ПР зникла одна передвиборна обіцянка Януковича

19 Січня 2010 17:13
З офіційного сайту Партії регіонів зникла інформація про те, що кандидат на пост Президента, лідер ПР Віктор Янукович заявляє, що поведе Україну європейським шляхом і відновить партнерські відносини з Росією.
Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці дана інформація була розміщена на партійному сайті. Також вона була ретранслювала багатьма електронними ЗМІ. Станом на 12.15 вказана інформація на сайті ПР відсутня.
Зокрема, як раніше повідомляв офіційний сайт ПР, спілкуючись сьогодні з журналістами в Києво-Печерській Лаврі на святкуванні Водохреща, Віктор Янукович заявив, що приведе Україну до Європи сильною, незалежною країною. «Я б хотів, щоби мене почули всі - ті, хто голосував за мене, і ті, хто голосував за інших кандидатів: я поведу Україну європейським шляхом. Але ми прийдемо до Європи не убогою, а сильною, незалежною країною, де панують європейські стандарти життя людей», - зокрема сказав Віктор Янукович. Він підкреслив, що Україна увійде в Європу «як партнер, а не як прислужник».
Віктор Янукович також запевнив, що у разі його обрання Президентом, він відновить і відродить рівноправні партнерські відносини з Російською Федерацією. «Політика України буде збалансованою, і на першому місці буде національний інтерес», - сказав він, додавши потім: «Європейський шлях України буде чесним і чистим, як водохресна вода», - цитувала лідера ПР прес-служба.
Заступник голови ПР Ганна Герман у коментарі УНІАН звинуватила у зникненні інформації хакерів, які здійснюють атаки на сайт партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Zekind Показати IP 20 Січня 2010 09:10
Янукович - брехун!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus