USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З’явилися пересувні мийки для собак. Фото

25 Червня 2010 11:07
Підприємець Руслан Ящук розпочав новітній для українців бізнес – він виїздить у великі міста і пропонує власникам собак скупати своїх улюбленців у пересувній мийці – коштує така послуга всього-то 150 гривень.

Про це інформує «ГПУ».

38-річний вінничанин Руслан їздить купати собак до Хмельницького, Вінниці, Житомира та Києва. Під мийку він переобладнав свій мікроавтобус «Мерседес». Назвав свій бізнес - «Чисті лапи».

46-річна киянка Людмила Маклахова із чоловіком Олександром приводять на мийку середньоазіатську вівчарку Іччі.

Спочатку у ванній мікроавтобуса зо 20 хвилин гріють воду. У машині є резервуари з водою, підігрів. У цей час спеціаліст із миття 40-річний Іван Оліферчук вбирається в жовтий плащ. Вичісує Іччі спеціальною щіткою, знайомиться з собакою.

«Найголовніше - налаштувати до себе тварину», - пояснює Іван.

Олександр Маклахов ставить 60-кілограмову собаку у ванну. Мийка триває хвилин 40. Потім тварину полощуть, чистять вуха, витирають чотирма рушниками, сушать феном.

Іччі виляє хвостом, намагається лизнути Івана. Потім сідає і зажмурює очі.

«Помітив, що собаки балдєют усі. Якщо їдемо до когось удруге, вже не треба просити залазити у ванну. Самі заскакують», - каже Руслан Ящук.

Собачу мийку вінничанин зробив два місяці тому. Уже має клієнтів у Хмельницькому, Вінниці, Житомирі та Києві.

«Рік тому по телеканалу «Енімал пленет» побачив мобільну мийку для тварин. Там якраз мили собачок. Мене захопила ідея. Знайшов жінку, яка розпочала свою справу в Австралії. Виявилося, вона з Харкова. Прилетіла в Україну, усьому мене навчила», - розповів господар мийки.

Ванну для собак Руслан замовляв в Австралії. Шампуні та парфуми для собак — теж там. Доставляють цей товар літаком.

У Ящука вже є дві собачі мийки. Одна працює в Києві, інша їздить областями. Помити тварину в Києві коштує 150 гривень, за містом — 200.

«В Україні та СНД такого точно нема. Я цікавився. Самі хазяї не помиють велику собаку вдома, як ми. У нас інша технологія. Вода йде з шампунем, який не піниться. Промиваємо до шкіри, даємо гарантію, що бліх не буде. Професійно готуємо песиків до виставок: можемо до блиску відбілити хутро. Манікюри та зачіски теж робимо», - рекламує свій бізнес Руслан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus