USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

4 червня: події, факти, дні народження

4 Червня 2015 00:00
Дні народження 4 червня відзначають заступник генерального директора з питань телебачення і радіомовлення Волинської ОДТРК Юлія Романюк, екс-начальник Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Волинській області Володимир Скорбатюк, начальник головного управління ветеринарної медицини у Волинській області Богдан Лозинський та помічник Луцького міського голови Богдан Гончарук.

Окрім того, рідні вітають зі святом Ольгу Бадзюнь-Шевчук. Нехай кожен день буде багатим на приємні моменти і хороших людей, а життя буде сповнене добром. Мирного неба і непідробного відчуття щастя.

Також сьогодні святкує свій день народження член правління «Волинської асоціації КВН», голова інформаційної комісії «Студентської ради Волині», координатор у Волинській області «Global managment challendge», член правління ВМГО «Студентська республіка» Альона Гнасюк (на фото).

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає всіх зі святом і бажає здоров’я, злагоди і достатку.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Іменини за православним календарем святкують Данило, Захар, Макар, Михайло, Павло, Софія, Фаддей, Федір.

Наша хроніка:

В цей день минулого року «Алея миру» з'явилася у Луцьку. Більше 20 туй висадили на території загальноосвітньої школи-інтернат I-III ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою.

Також торік ми інформували, що луцькі школярі відпочивають у спортивно-оздоровчому комплексі «Буковель» (село Поляниця Івано-Франківської області) за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

4 червня 2013 року ми писали про те, що на Вікіпедії оголосили конкурс про Україну, волиняни вперше відвідали святі місця, а шведи купили для волинян машину-амфібію.

Абітурієнтам нагадаємо, цього дня у 2013 році волинянина вигнали з тестування ЗНО. Випускника, у якого знайшли мобільний телефон, вигнали, а результати його роботи анулювали.

У 2012 році ми писали про те, що двоє волинських рятувальників стали переможцями міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам'яті пожежних – героїв Чорнобиля.

Народилися:

Цього дня народилися відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі, український кобзар Василь Литвин, польський політик, член партії «Громадянська платформа» Броніслав Коморовський, українська політична і державна діячка, народний депутат ІІ-V скликань, у 2005-2008 роках голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк-Самсоненко, польська кіноакторка Ізабелла Скорупко («Золоте око», «Вогнем і мечем»), український футболіст В’ячеслав Кернозенко.

Сталося:

1070У Франції виготовили сир Рокфор. Рокфор – французький сир з пліснявою. Його назва походить від назви села Рокфор-сюр-Сульзон. Виготовляється з сирого овечого молока. Благородна пліснява penicillium roqueforti забарвлює сир зеленкувато-голубими прожилками.

1865в американському штаті Огайо скоєно перше в історії пограбування поїзда

1989акція протесту на майдані Тянаньмен в столиці Китаю, Пекіні, була жорстоко придушена танками, загинуло сотні громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus