USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Дмитро Комаров допоможе лучанам скласти маршрут подорожі-мрії

7 Січня 2018 17:31
Відомий український мандрівник, ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров приїде до Луцька. Творча зустріч із мандрівником відбудеться у РЦ «Промінь» 28 січня 2018 року о 14:00 годині.

Людина, яка вивернула світ навиворіт, розповість лучанам неймовірні історії з найбільш диких країн на планеті, поділиться тим, що залишилося за кадром, і розкриє секрети про те, як подорожувати самостійно. Ця зустріч переверне ваше уявлення про подорожі і дуже багато чому навчить.

Дмитро Комаров - український журналіст, фотограф, телеведучий. За авторський проект «Світ навиворіт» отримав Національну премію України в галузі телебачення «Телетріумф», як кращий ведучий розважальної програми. Його подорож Індією внесено в Книгу Рекордів України, а до Національного реєстру рекордів Дмитро увійшов як автор 100-серійного проекту, знятого знімальною групою з двох людей.

Десятки країн, в яких ведучий з оператором не раз були на межі виживання. Вони дивом уникали авіакатастроф, жили на деревах з нащадками людожерів і піднімали український прапор на вершини Гімалаїв, Африки та Анд.

Тревел-зустріч, яка пройде в форматі живого спілкування, відкриє вам зворотний бік роботи-мрії і підкаже неймовірні сценарії подорожей! Ви дізнаєтеся, як можна було наважитися на смертельний укус отруйної змії і знайти чорний ящик літака. А також про те, як індуси спалюють тіла, чи можна наїстися величезними тарантулами, якщо поруч немає фаст-фуду та як за три дні піднятися на 6-кілометрову гору і за півдня повернутися. Разом з Дмитром ви зможете вибрати найоригінальніший і динамічний маршрут своєї подорожі.

Сприймаючи світ його очима, нам здається, що варто лише простягни руку - і будь-який простір запросто відкриється. Сюжети передач із Дмитром Комаровим вражають своєю непередбачуваною насиченістю. Часом закрадається думка, що події просто змушені підлаштовуватися під нього. І, якщо ми дивимося його програми на одному диханні, - значить він бачить те, про що ми тільки здогадуємося.

Гостей зустрічі чекають сувеніри та автографи. Спеціальний гість – оператор Олександр Дмитрієв.

Вартість квитків – від 100 до 390 гривень. Замовити їх онлайн можна ТУТ.

Частина коштів від проданих квитків піде на благодійність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
?? Показати IP 25 Грудня 2017 14:41
цікаво, чи за місяць український журналіст Дмитро вивчить хоч 2 речення українською.
Луч Показати IP 7 Січня 2018 17:33
бізнес нічого особистого....
Кіндрат Панасович Показати IP 7 Січня 2018 18:20
заплатити щоб побачити в живу Комарова? Ну це вже якийсь маразм. Передача у нього звичайно гарна, але це вже "пєрєбор". Ну людям видніше куди витрачати свої гроші.
Ахах Показати IP 11 Січня 2018 22:32
Дивом уникали авіакатостроф))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus