USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чого не вистачає дворовим футболістам з Ківерець

1 Квітня 2014 08:30
У Ківерцях провели турнір з дворового футболу «ДФ Футзал 2014».

Про це розповів голова асоціації дворового футболу у Ківерцях Микола Озюк.

Зі слів очільника «дворових футболістів», турнір вдався дуже цікавим та напруженим, адже до завершального туру не було відомо, хто ж займе почесні місця турніру. Як пояснили організатори турніру, їх здивувало те, що на перший футзальний турнір у 2014 році з'явилось 16 команд.«Відзначимо, що бажаючих було значно більше , але у звязку з обмеженням у проведенні змагань організатори змушенні були відмовляти колективам», - каже Микола Озюк.
З його слів, головна ціль турнірів - це заохоченя молоді до спорту та розвиток українського футболу. Як пояснив чоловік, головний девіз змагань:футбол, відпочинок та друзі.

«Тобто будь-хто може стати частинкою нашого футбольного руху», - зазначив він.
Загалом, змагання організовують кожної пори року. На думку голови асоціації дворового футболу організаторам дуже приємно, коли по закінченні турніру бачиш на обличях людей приємні емоції «Чемпіонат «ДФ Футзал» - це обов'язковий всеукраїнський турнір, що проходить у всіх містах, де діє наша асоціація.
Він досить цікавий та напружений.Приємно було те, що рівень ліги значно зріс - всі команди досить хорошого рівня з амбіціями . Усі учасники заслоговували на перемогу», - каже Микола Озюк.
Однак, він зауважив, що й недоліків у цього виду спорту - доволі багато: «Недоліки є, але ж ми над ними працюємо. Хоча основна проблема - це нестача хороших спортивних майданчиків. У такому чудовому місті немає жодного стандартного міні-футбольного поля. Хотілося б, і щоб нашому місті їх було якомога більше, аби молодь без перешкод займатися спортом», - резюмував він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus