USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Іде запеклий бій із військами РФ під Новоазовськом

25 Серпня 2014 11:50
Поблизу Новоазовська через українсько-російський кордон прорвалось близько 30 танків, неподалік від міста йде бій з терористами. Про це у Facebook написав заступник командира батальйону "Азов" Ігор Мосійчук, - повідомляє УНН.

"В районі населених пунктів Марченко і Щербак поблизу Новоазовська через українсько-російський кордон прорвалось близько 30 танків з замальованим маркуванням Російської Федерації під символікою так званної ДНР", - зазначив І.Мосійчук.

З його слів, ця колона бронетехніки рухається в бік Тельманово і Амвросіївки.

"В той же час в районі Новоазовська на територію України увірвалася величезна кількість "Градів" і гаубиць. Терористи ДНР і російські агресори ведуть обстріл з гранатометів хлібокомбінату в самому Новоазовську. Йде наступ на Новоазовськ і Маріуполь", - написав заступник командира батальйону "Азов".

Також він зазначив, що Маріупольський гарнізон піднятий по тривозі, а штурмові групи батальйону "Азов" і військові намагаються стримати агресора, "але сили не рівні".

"У агресора перевага в артилерії і бронетехніці. Йде бій! Обороняти Маріуполь нічим", - повідомив І. Мосічук.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, основну частину російських танків зупинили на кордоні.

«Завдяки оперативним діям українських підрозділів, колона була розчленована. Основна частина колони зупинена вогнем наших сил» - повідомляє він.

Також Тимчук повідомив, що частина колони (орієнтовно - 10 БТР, 2 танки і 2 КамАЗи) продовжила рух углиб території України. Сили АТО вживають заходи з її знищення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 25 Серпня 2014 12:37
Спікер прес-центру АТО Олексій Дмитрашківський. "Я наразі не можу підтвердити цю інформацію. Інформація про це уточнюється. Наразі все це йде як дезінформація. Прикордонники цю інформацію не підтверджують"
007 Показати IP 25 Серпня 2014 13:17
Ляшко мутить воду і вносить дезінформацію про події поблизу Маріуполя! Семенченко і АТО все спростовують!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus