USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Навіть ворогу такого не побажаю», - звільнений з полону волинський боєць

28 Грудня 2017 10:07
Ковельчанин Артем Віндюк, якого 27 грудня звільнили з полону бойовиків, подякував землякам-волинянам за підтримку.

Відео із звернення Артема розмістила у Фейсбук волонтерка Наталія Попова.

«Дорогі мої волиняни, хочу вам сказати, аби не потрапляли туди, куди потрапив я. Такого я не побажаю навіть ворогу. Я дякую усім волонтерам, усій Волині за те, що підтримували. Найбільше я вдячний родині за моральну підтримку», - йдеться у зверненні Артема Віндюка.


Військового з Ковеля з січня минулого року бойовики утримували в полоні у Луганську. Раніше волинянин вважався безвісти зниклим, однак згодом його включили до переліку тих, хто знайшовся.

Як повідомлялося, у рамках великого обміну з полону бойовиків ОРДЛО звільнили двох волинський бійців: Артема Віндюка та Володимира Гізуна. Про звільнення Володимира стало відомо в останню хвилину, адже волинянина не було у списках бійців на обмін.

Після неймовірної зустрічі в Борисполі глибоко вночі всіх звільнених з родинами доставили у медзаклади - військових у військовий госпіталь, цивільних - у Феофанію. Там вже чекали лікарі і волонтери. Усіх було одразу розподілено по відділенням на обстеження, лікування та відпочинок.

Загалом вчора 73 українських бійці звільнили у рамках великого обміну полоненими. Своєю чергою, українська сторона передала бойовикам 233 полонених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus