USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Потрібна допомога трирічному волинянину, який бореться за життя

31 Травня 2019 08:59
У трирічного Матвійка із села Козлиничі Ковельського району виявили важке онкологічне захворювання. Для того, аби врятувати життя дитині, потрібна дороговартісна операція за кордоном. Час іде, а сім’я уже витратила усі кошти на лікування хлопчика в Україні. Саме тому одна надія – на небайдужих людей.

Про біду, що спіткала родину Хвищуків, Інформаційному агенству Волинські Новини розповіла мама Матвійка Марія.

Зі слів жінки, зараз дитина перебуває на лікуванні у київському «Охматдиті», однак все, що могли, українські лікарі уже зробили. Одна надія – на лікування за кордоном.

У Матвійка виявили важке онкологічне захворювання: десмопластична дулобластома 4 стадії задньої черепної ямки, оклюзійна гідроцефалія. Дитина уже перенесла три операції, під час яких хлопчику видалили чотири пухлини.
Наразі у столичному «Охматдиті» дитині проводять післяопераційне лікування, а опісля хлопчику потрібне дообстеження та лікування закордоном:

«У Матвійка було п’ять пухлин у голові. Чотири із них видалили, лишилася одна – найбільш небезпечна, бо знаходиться у мозку, біля таламуса. Операція може позбавити мою дитину можливості бачити, тому українські лікарі пропонують лікування хімією та радіотерапією. Однак, медики не дають жодних гарантій, що пухлина зникне або ж припинить свій ріст. Тому потрібно їхати за кордон. Це все коштує шалених коштів, до того ж поки що ми незнаємо, в яку саме країну ми поїдемо. Також нам не оголосили й точної суми, необхідної на операцію. Ми надіслали запити із проханням нас прийняти у декілька клінік. Поки що відгукнулися лікарі з Німеччини, але на остаточну відповідь від них ще чекаємо. Щоб не втрачати час, розпочинаємо збір коштів уже. Адже наш синочок, наше маленьке сонечко, дуже мріє бути здоровим і повернутись додому, бо там на нього чекає молодша сестричка, яка теж за ним сумує. Давайте спільними зусиллями допоможемо нашому малюку якнайшвидше подолати цю страшну хворобу. Спільними зусиллями разом із небайдужими людьми вдалося зібрати 10 тисяч доларів, але така операція вартує більше 100 тисяч. Точну суму нам оголосять у остаточній відповіді. Часу у нас зовсім немає – потрібно рятувати життя сину. Тому благаю усіх небайдужих про допомогу! Будемо вдячні за кожну гривню» - звертається мама хлопчика Марія Хвищук.

Сьогодні родина отримала відповідь від турецької клініки, у якій готові прийняти хлопчика. Лікування там обійдеться у понад 53 тисячі доларів.
Перерахувати кошти на лікування Матвійка можна за такими реквізитами:

Приват банк : 5168 7453 0219 8608 Грн (мама)Хвищук Марія Миколаївна

5168 7573 9852 7459 USD (Мама) Хвищук Марія Миколаївна

0680274944 мама Маша 0660881005 тато Сергій
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 8 Травня 2019 20:11
Відправила трошки грошей. Не поп"ю кави пару днів. Дуже сподіваюсь, що синочок ваш видужає,бо сама мама і страшно навіть уявити через що ви зараз проходите
Ігор Показати IP 8 Травня 2019 23:24
В фейсбуці стартував проект Волинська благодійна чашка кави. Намагаємось залучити волинян до посильної фінансової допомоги.
Білосніжка Показати IP 10 Травня 2019 09:22
Скинула трошки. І ще допомагатиму! Тільки б дитинка одужала!
Ірис Показати IP 23 Травня 2019 13:29
Прийняла маленьку участь! З вірою в Бога і добрих людей хай все буде добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus