USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У чотирьох багатоповерхівках Нововолинська через замикання погоріла техніка

23 Січня 2017 17:38
22-го жовтня у Нововолинську в будинках на вулиці Винниченка (19, 21, 23) та на вулиці Кримського 1 сталося замикання, внаслідок якого помешкання людей були знеструмлені, а частина побутової техніки – згоріла.

Як зазначають працівники «Волиньобленерго», така ситуація виникла тому, що бурульки, які падали з даху будинку, пошкодили електричні проводи, внаслідок чого трапився перепад напруги з 220 В на 380, інформує БУГ.

У мешканців будинку перегоріли радіоприймачі, телевізори, холодильники, пральні машини, комп’ютери та інша техніка.

«Ця ситуація трапилася приблизно в 11:00 годині. Світло у квартирі стало яскравим. До будинку прибули працівники електронагляду. Вони сприяли тому, аби найшвидше ліквідувати проблему. А з ЖЕКу з’явився лише один працівник: ані Чайки, ані начальника 3-го ЖЕКу не було. Ми їх чекали, телефонували. Та ніхто так і не приїхав. Люди хотіли акт складати, але в обленерго сказали, що мають бути представники ЖЕКу. З міської влади теж ніхто не прибув. Ми зателефонували до депутата міської влади Валерія Мниха, то він порадив звернутися з колективною заявою.

Працівники електромережі ввімкнули світло на півгодини, аби люди перевірили, що згоріло», – зауважила мешканка одного з будинків Надія.

Своє чергою, представники обленерго запевнили, що сьогодні, 23-го січня, світло ввімкнуть, але для повної ліквідації проблеми потрібно декілька днів.

Мешканці будинків планують звернутися в ЖЕК із колективною заявою. «Хочемо, аби прийшла комісія та кожному зробила опис майна і нам відшкодували збитки в повному розмірі. Хлопці з «Волиньобленерго» виклалися на максимум. До них претензій взагалі немає», – повідомив один із мешканців будинку.

Журналісти видання намагались отримати коментар у генерального директора Нововолинського ЖКО Олени Чайки, проте вона відмовилася з ними спілкуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus