USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - останній нічний кіноперегляд року

13 Грудня 2017 20:34
Останній нічний кіноперегляд проекту «Lutsknightcinema» у 2017 році відбудеться у суботу, 16 грудня. Захід стартуватиме о 21:00 і завершиться о 7 годині ранку. Кіноперегляд пройде в бібліотеці за адресою: проспект Президента Грушевського, 1. Вхід вільний.

Цього разу кінолюбителі зможуть насолодитися сумішшю двох жанрів: різдвяно-новорічних картин та аніме.

У програмі заходу:

⎯ «Мій сусід Тоторо» (1988)

⎯ «Мандрівний замок Хаула» (2004)

⎯ «Старий Новий рік» (2011)

⎯ «Листи до М.» (2011)



Окрім перегляду стрічок, глядачі зможуть виграти чудові призи в новорічних кіноконкурсах. Чудова святкова атмосфера, багато веселощів, смаколики із чаєм та кавою і чимало передноворічних сюрпризів – усе це чекає на тих, хто відвідає захід.

Стати учасником події може будь-хто, адже «Lutsknightcinema» не має жодних х вікових, расових, гендерних чи релігійних обмежень. Єдина заборона – алкоголь, адже проект пропагує здоровий спосіб життя.

Власні смаколики, теплі ковдри, каремати та чудова компанія – ось що потрібно брати із собою для неймовірної ночі кіно. Також команда волонтерів просить глядачів дотримуватися правил і не забувати змінне взуття.

Щоб стати учасником заходу, потрібно зареєструватись ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus