USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вилучення тварин мало не закінчилося самогубством

13 Грудня 2014 10:56
Луцькі правоохоронці вкотре завітали до оселі лучанки Тамари Бондаревської, яка перетворила власне помешкання у такий собі притулок для котів та собак. Цього разу при спробі вилучити тварин жінка ледве не вистрибнула з другого поверху.

Так, 12 грудня, зважаючи на чисельні скарги від сусідів агресивної любительки тварин, згідно з постановою міськрайонного суду, відбулося вилучення домашніх улюбленців пані Тамари Бондаревської, яка мешкає по проспекту Грушевського. Вилучення проводилось виконавчою службою та працівниками комунального підприємства «Ласка». А от за безпеку під час виконання непростого завдання взялася міліція.
Нагадаємо, зі слів працівників притулку, любов вищезгаданої пані до братів менших носила, м’яко кажучи, специфічний характер. Так, багатьом мешканцям обласного центру відома «котятниця» з проспекту Грушевського, у квартирі якої проживає понад сотня котів та собак. Неодноразово сусіди любительки тварин скаржились правоохоронцям на дискомфорт та сморід. Однак жінка, колишній працівник міліції, завжди влаштовувала справжнє поле бою з «військовими діями», аби не віддати відповідним службам своїх вихованців.

Одного разу, «захисниця тварин» натравила на міліціонера пітбуля. Собака з гавкотом кинувся на правоохоронця, одним стрибком поклавши його на землю. Найжахливішим було те, що у той момент, коли пес вчепився зубами працівнику міліції в ногу, господиня накривала тварину власним тілом, аби собаколови не змогли її «приспати» снодійним. Тоді, налякані свідки жахливого інциденту думали, що бідолашний міліціонер залишиться або інвалідом, або втратить ноги. Для того, щоб вгамувати жінку та її пса, довелось вибивати двері та рятувати хлопця. Також, зі слів очевидців, агресивна поціновувачка фауни застосовувала проти працівників комунального підприємства газовий балончик. Арсенал «зброї» у жінки був ого-го, адже у минулому вона працювала слідчим. Працівники КП «Ласка» запевняють, що спритна пані із власних джерел знає, коли до неї навідаються спецслужби вилучати тварин, тому до того часу ретельно їх ховає.
Тож і цього разу власниця квартири відмовилась добровільно відчиняти двері та передати тварин, тому відбулося примусове проникнення до її помешкання. Пані Тамара навіть після того, як двері були відчинені продовжувала протиправні дії, погрожувати працівникам виконавчої служби розправою та обіцяла вистрибнути з вікна, якщо її тварин вилучать з дому. Працівникам міліції вдалося вгамувати власницю квартири та розпочати переговори, під час яких правоохоронці викликали швидку медичну допомога для пані Тамари.
Під час виконання постанови суду із квартири Тамари Бондаревської вилучили 5 собак і 7 котів.

Забрали до притулку й стаффордширського тер'єра на ім’я Федя, від гострих зубів якого під час минулого вилучення й постраждав працівник міліції. Учора, 12 грудня, його та ще одного величезного пса ротвейлера забрали працівники КП «Ласка».
Сусіди, які стали свідками подій та які неодноразово викликали міліцію з проханням забрати тварин у горе-захисниці, зізнаються, що тепер хвилюються за власне здоров’я й навіть життя.

Вони розповіли, що минулого разу, після вилучення тварин, Бондаревська обливала двері до їхніх квартир бензином і намагалась підпалити. Також переймаються і за те, що невгамовна сусідка знову принесе до квартири нових чотирилапих.

Наразі вилучені тваринки перебувають на карантині. Однак попередній візуальний огляд ветеринарами свідчить про те, що тваринам необхідне лікування.

Сама ж пані Тамара каже, що буде робити усе для того, аби забрати улюбленців з притулку. Мовляв, у неї відібрали двох хворих кішок і їх лікуванням займатись ніхто не буде.

Зі слів директора КП «Ласка» Дани Новарчук процес вилучення тварин відбувся згідно з рішенням суду.
«Ці собаки та коти потребують ветеринарного втручання та термінового лікування. Котики - у тяжкому стані, деякі з них - передсмертному. Спочатку тваринок помістять у так званий карантин на 14 днів, тобто ізолюють від інших чотирилапих. Далі їх обстежать, призначать лікування і тільки після цього можна буде розмовляти про їх подальшу долю», - прокоментувала ситуацію захисниця тварин й додала, що навряд чи колишній власниці братів менших вдасться забрати їх назад, оскільки для цього необхідно оскаржити рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
вася Показати IP 13 Грудня 2014 11:08
жаліються на карабас барабас.....але то дрібниці порівняно з тією тьоткою :)) ви уявіть як тим людям жити в смороді з такою сусідкою... це жах..
Лучанин до вася Показати IP 13 Грудня 2014 12:36
Гарна спроба Романюк.
чесно Показати IP 13 Грудня 2014 11:21
до чого доводить робота в міліціі... слідство губить душу і забирае розум...а якщо і дае часом шоколодку то плата за неі страшна...подивіться на знайомих слідчих старшого віку...це ж здебільшого хворі люди і допомоги чекати ім ні звідки...система викинула пожувавши і залишила на одинці є докорами совісті...адже розслідувати вони мусили не як треба по закону а як вимагав начальник...а по молодості оцінити своі діяння правильно вони не могли.
то точно! до чесно Показати IP 13 Грудня 2014 11:31
А вчительки? Та ж сама картина! Рідко хто доживає до поважного віку при своєму розумі
Укроп до чесно Показати IP 13 Грудня 2014 13:46
коментар було видалено
Виктор Федорович про до чесно Показати IP 14 Грудня 2014 13:49
Ця пани николи не прцювала в милиции вона була занудливим адвокатом В любови до тварин ничого поганого не мае и нихто не знае як буде пахнути на старости рокив тому ображати людину як минимум не ввичливо Щодо совисти то краще дбайте про свою бо як видомо безгришних немае Проте це не означае що потрибно порушувати права людей яки ии оточують бо таке сусидство дийсно нестерпне Я б порадив ий продати квартиру и придбати будинок в сели на видстани минимум 1км вид найближчих осель так як передбачено санитарними нормами закрипленими в законодавстви та переихати туди з своими котиками та собачками Це дозволить ций пани и дали розвивати свое хобби та при цьому не заважати иншим
102 Показати IP 13 Грудня 2014 11:59
Бондаревська була не міліціонером, а адвокатом, а її колишній чоловік працював десь в міліції. І покусала її собака слідчого СВ Луцького МВ, а не дільничного.
аяяй Показати IP 13 Грудня 2014 13:31
бережи нас Боже від таких сусідів
Ізя до аяяй Показати IP 13 Грудня 2014 13:47
коментар було видалено
Наталя Показати IP 13 Грудня 2014 14:38
А я люблю котиків.
Mik (галицька миша) до Наталя Показати IP 14 Грудня 2014 07:59
Любiть мишей!
Ірина Показати IP 13 Грудня 2014 14:48
Колись мала можливість переконатися у неадекватності цієї пані і людиноненависництві. Там біля підїзду пройти неможливо, не те що жити поруч... Думаю, сусіди назавжди зненавиділи будь-яку живність...
Невропатолог Показати IP 13 Грудня 2014 15:19
Пані з собачками не завадила консультація у психіатра
Психіатр до Невропатолог Показати IP 13 Грудня 2014 15:29
А її донька сказала, що у неї довідка з психлікарні вже є...
перехожий Показати IP 13 Грудня 2014 15:34
Там і під вікнами важко ходити,сморід неймовірний...
я Показати IP 13 Грудня 2014 18:23
А чесно признаймося, навіщо НЕ давати таким де..им тьотям вистрибувати з вікна??????????
Інна Показати IP 13 Грудня 2014 18:37
Пані Тамару требв було забрати в притулок разом з чотирилапими,нехай би жила зі всіма остальними собаками і котами,там би їй рай був:-) :-) :-)
Устя Показати IP 13 Грудня 2014 22:43
У Бондаревської є подруга Радченко Марина Аркадіїївна, яка викладає в СНУ педагогіку і живе у пятому гуртожитку університету. Та пані тримає більше двадцяти пікенесів, та інших собак у гуртожитській квартирі. Сморід такий, що в ліфт зайти після того як проїхала вона з собаками не можливо з годину. Люди нарікають на сморід в коридорі, але ні місцеве керівництво, ні ректор на це уваги не звертає, бо неживе в гуртожитку. Всіх, хто робить їй зауваження посилає... Собак там теж потрібно спасати.
парняга Показати IP 14 Грудня 2014 00:42
"в під"їзді сморід" ? ..та то фігня....попробуйте коли те шизануте створіння-бондаревська пройде біля вас...отото таки - да.....вона смердить так, що свідомість можна втратити. ніби діжка з фекаліями пройшла......в магазині декілька раз зустрічався.....це хвора людина і мама її теж собак тримає. бідолага ледве ходить ..чи вона псів вигулює, чи пси її, фіг поймеш. в ліпіни обох. а ще краще в Олику....
Mik (галицька миша) до парняга Показати IP 14 Грудня 2014 08:04
Ось витончене порiвняння - "нiби дiжка з фекалiями"! Ми, простi галицькi мишi, скажемо простiше - "нiби шмат лайна".
злий Показати IP 14 Грудня 2014 06:00
Всіх присипити, і тварин і цю придурковату.
ЛисЛис Показати IP 14 Грудня 2014 11:57
Жаль животных, которых мадам Бондаревская якобы "спасала" от бродячей жизни. уверенна, что на улице у них было больше шансов найти себе и пропитание и приют. Естественно, их лечением в "Ласке" заниматься никто не будет, да и зимние морозы почистят количество четвероногих в приюте, как всегда. Что касается самой Тамары Николаевны, не могу до сих пор понять, как имея 3 квартиры в одном доме, можно так захолустить весь двор. Есть желание помогать бездомным собакам и котам - вперед за город, денег хватит на домик с территорией. Там можно жалеть всех подряд. Но не тогда, когда тебя окружают люди и, особенно, дети. Это же самая настоящая травля фекалиями, мочевым аммиаком и теде.
ага Показати IP 14 Грудня 2014 13:20
шкода тварин. реально, на вулиці їм би було краще. А в притулку про них буде кому попіклуватись і місце шоб поганяти є, ато та пані замкнула їх в квартирі, так в тваринок лапки можуть атрофуватись. Любов і бажання допомгти тваринам, повинне бути здоровим!
Олена Показати IP 14 Грудня 2014 15:16
Шановні, якби ви тільки знали,як всьому будинку полекшало від того що забрали ціх всіх собак, ви ж тільки но уявіть ,до того під'їзді підійти неможливо було сморід стояв жахлививий, уявіть як людям які жили через стінку з цією особою, а ще нічний гавкіт ціх собак. А ще коли Бондаревська виводила свого ротвейлера то всі мамусі з дітками повинні були тікати з малечою геть з майданчика дитячого, бо ж бачте вийшла така "ПАННІ" її пес біг куди бачив, тільки від вигляду того собаки мурашкі по шкірі пробігали. А ще хочу добавити. якщо ж людина настільки любить тварин, то чому ж не продати своїх три квартири ,і купити будиночок десь за містом,зробити там вольєри , і будь-ласка утримувати їх там подалі від людей!
добродій до Олена Показати IP 14 Грудня 2014 15:47
жаба людська непереможна
добродій до Олена Показати IP 14 Грудня 2014 15:52
я живу в тому домі, так шо не треба казок. Сморід звичайно є, але в порівнянні з тим шо було раніше: небо і земля. з собаками я зустрічаю її пізно ввечері коли йду з роботи, вдень ніколи не бачив. а от те шо в наш двір ходять вигулювати своїх тварин собаколюбці майже зі всіх навколишніх будинків(навуть з Артемовського йдуть) і дітки ваші у тому вибачте гамні копирсаються - це нікого не турбує
Оленаа до добродій Показати IP 14 Грудня 2014 23:03
Причому тут жаба,до сраки ви це все пишете?! дуже дивно певно ви не з нашого будинку, бо тут її ніхто не любить. Ви пишите повний абсурд! І ніхто сбди не ходить виводити своїх собак ,хочу подякувати шановному судді який виніс такий справедливий вирок. Хай би вона спригувала з вікна ,хотілось би бачити хто б за нею сумував
Анонім до Оленаа Показати IP 14 Грудня 2014 23:39
не хочу ображати шановне бидло, на зразок вас-але напевно ви не з нашого 7 чи 9 будинків, а понаїхавше хамло знімаюче клаптик кімнати і качаюче права. Я тут між іншим більше 30 років проживаю, і бачу на що за останні часи перетворився наш двір завдяки таким як ви. дивує чому ви ще капусту з картоплею на клумбах не повисаджували. тому затуліть жве рота тою капустою і їдьте додому. я не виправдовую пані Тамари, і сам не любитель тварин-але то шо ви пишете-оце показуха.
добродій до Оленаа Показати IP 14 Грудня 2014 23:42
і повірте, якраз за такою біомасою як ви ніхто не те що сумувать не буде-ви навіть на добриво не підете, так багато в вас отрути. А Тамра Миколаївна багато кому допомогла, і не тільки тваринам
УКРАЇНКА до Оленаа Показати IP 15 Грудня 2014 13:13
да ви гірше тварини,коли людині смерті бажаєте! А це вже стаття,між іншим!
Волонтер Показати IP 14 Грудня 2014 21:08
Я часто беру на перетримку підібраних на вулиці цуценят та кошенят, підліковую, обробляю від паразитів і паралельно шукаю їм новий дім та господарів. Завжди цікавлюся, де буде жити тварина в майбутньому. Таким чином даю людям зрозуміти, що саме я вирішую. чи заслуговують вони, щоб отримати "у добрі ручки" тварину. Пенсіонерка, яка підбирає тварин, але далі навіть не прагне їх прилаштувати, реально хвора на голову, її потрібно лікувати. Своє помешкання вона перетворила на справжнє гетто, у якому тварини приречені на страждання, хвороби та повну ізоляцію. Ця ненормальна повинна зрозуміти, що тварини також мають право на волю. Як би не було важко притулку для тварин, але там у них є хоч якийсь шанс на щастя...
УКРАЇНКА Показати IP 15 Грудня 2014 01:18
Шановні!!! Ви читали тексс цієї статті?! Вилучили 5 собак і 7 котиків!!! Це так багато тварин,сотні??? Ви що тут бред несете? Я теж живу в тому будинку... Ніякого там смороду не має. А от виганяти тварин,що прожили по 12 років у власній квартирі з власною хазяйкою,прийнаймні не по-людськи!!! Який захист тварин? Від кого? Вигнати тварин зимою з власного житла у смердячий і чумний притулок?! Да то такій захисниці,що тут представляє владу тюрма плаче!!! Позорниця і грішниця!!! Хто їй посаду купив?!
до українки до УКРАЇНКА Показати IP 15 Грудня 2014 10:01
Бондаревській, а також такій,як ви ,треба взагалі заборонити тримати тварин,якщо ви і вона вважаєте,що там не має смороду,і там добре тваринам.***Це за що ви їх приговорили на довічне ув,язнення?
УКРАЇНКА Показати IP 15 Грудня 2014 01:23
Рано чи пізно,ця сфабрикована справа трісне по швах!!! Так,свідки тих подій бачили звірства тих,хто виганяв тварин на вулицю і бив іх кийками!!! І от тоді оця горе-захисниця тваринок,відповість по закону за все!!!
нг до УКРАЇНКА Показати IP 20 Грудня 2014 15:57
41ждщд
ЛисЛис Показати IP 27 Грудня 2014 02:02
В европе за такое содержание животных и разведение антисанитарных условий в коллективном хозяйстве грозит огромный штраф с изъятием животных в спец.учреждения. питомцев горе-владелец может забрать домой только после нескольких инспекций и с уплатой всех издержек. вопрос гуманности в данном случае двояк. как любитель всего живого и человек помогающий бродячим скажу, что ТМ возможно делает подвиг - забирает без разбору всех к себе. лечит-не лечит, калечит...я не знаю, но животные в плачевном состоянии, и это факт. но если бы я была соседкой по подъезду с ней - не знаю насколько бы мне хватило терпения жить с ней рядом. аммиачные испарения и естественно рассадник бактерий - кто захочет растить своих детей по соседству?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus