USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

120 волинських бійців невдовзі отримають посвідчення учасника АТО

27 Травня 2015 15:34
Посвідчення учасника АТО упродовж 10 днів отримають 120 волинських бійців.

Про це повідомив тимчасово виконувач обов’язків керівника обласного військкомату Роман Кулик під час засідання ради оборони області, - інформують у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

« уже практично готово 120 посвідчень учасників АТО. Відтак максимум за 10 днів хлопці, котрі захищали Вітчизну на сході, отримають відповідний документ», - сказав Роман Кулик.

Варто також зауважити, що на особистий контроль узяв це питання голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Зазначимо, на вимогу президента, Міноборони спростило бійцям АТО процедуру отримання посвідчення учасника бойових дій.

Так, Міністерство оборони України спростило порядок видачі посвідчення учасника бойових дій для військовослужбовців, які брали участь в АТО, - повідомляє прес-служба міністерства.

Відповідний наказ від 7 травня 2015 під № 200 виданий з метою скорочення термінів розгляду питання про надання статусу учасника бойових дій.

"Документом затверджено Положення про комісію Міністерства оборони України з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій та Інструкція про порядок видачі в Міністерстві оборони України посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків "Ветеран війни - учасник бойових дій" та талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості", - йдеться в повідомленні.

У документі наголошується, що відповідні комісії створюються в Міністерстві оборони України, при Генеральному штабі Збройних Сил України та командуваннях видів Збройних Сил України, обласних та Київському міському військових комісаріатах.

Як зазначили в прес-службі міністерства, це сприяє скороченню термінів розгляду питань надання статусу учасника бойових дій військовослужбовцям і працівникам Збройних Сил України - учасникам АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ачомолчваи Показати IP 28 Травня 2015 18:06
А коли працівникам Луцького МВ дадуть чи знову розвели як і все остальне уроди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus