USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

19 березня: події, факти, дні народження

19 Березня 2018 00:00
19 березня день народження відзначає Володимир Куліш. Дружина, сини, невістки, онучка Аріна та друзі пана Володимира вітають його від усього серця зі святом та зичать міцного здоров'я, наснаги, благополуччя, здобутків у всіх справах та достатку. А ще - нехай збувається все задумане та буде більше причин для посмішок і радості.

Також день народження цього дня святкують журналісти Костянтин Олексюк та Наталія Пашкетник-Мацюк, а також громадська активістка Юлія Мамчур.

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинників зі святом та бажає їм успіхів у всіх починаннях, натхнення, віри в себе, усіляких гараздів та щирих людей навколо.
Наталія Пашкетник-Мацюк
Наталія Пашкетник-Мацюк
Костянтин Олексюк
Костянтин Олексюк

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Іменини за православним календарем святкують Максим, Костянтин, Федір, Аркадій, Юліан, Олена, Аврам та Абрам.

Сьогодні - Міжнародний день клієнта.

Дивовижне свято з'явився не так давно - у 2010 році. Ініціатива створення незвичайного приводу для свята належала спритним підприємцям Росії та Латвії.

Наша хроніка:

Минулоріч ми розповідали про те, що 6-річна волинянка Ліза Ольхович із села Борисковичі Горохівського району виграла 50 тисяч гривень у шоу "Розсміши коміка".

Цього дня 2016 року редакція розповідала історію про те, що у Нововолинську шанувальники двоколісного транспорту організували спільноту Нobby ride і у вихідні їздять велосипедами до Польщі.

2015 року року редакція писала, що на Волині заготовляють березовий сік для бійців. Свіжий березовий сік на передову поставляють волинські волонтери.

Також, видавництво писало, що санітарно-екологічний день відбувся у Луцьку рік тому. Зокрема, впорядкували та очистили від сміття русла та прибережні захисні смуги річки Сапалаївка в районі вулиць Ніла Хасевича – Задворецької.

Два роки тому, у цей день видання писало, щов Устилузі виявили старовинні монети. Повертаючись з подорожі країнами Євросоюзу, мешканець Волині намагався незаконно ввезти старовинні німецькі монети.

У 2013 році ІА Волинські Новини також писали про унікальність особистості Ліни Костенко. У її день народження друзі розповіли про уславлену поетесу.

Окрім того, Google відніс Луцьк до найкрупніших міст України.

Про ревізію готелів і ресторанів Луцька Ольгою Фреймут читайте в матеріалі за 19 березня 2013 року. Як це було дивіться ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus