USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

22-річний нововолинець, якого знайшли у столиці начебто повішеним, живий

30 Грудня 2016 12:20
22-річний Віталій Грабовський, якого подумки вже поховали всі рідні та знайомі, воскрес!, пише «Радар».

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у Києві знайшли тіло нововолинця Віталія Грабовського.

«Його знало все наше місто. Хто – з доброго боку, хто – як проблемного бідового хлопця. Віталій – сирота, яким опікувалась лише бабуся», - пише видання.

Учасник Майдану, був поранений, травмований. Його страшенно обурювала несправедливість. Від безпорадності заглядав у чарку. Був щирим і добрячим – такому завжди важко, відгукувалися про хлопця ті, хто його знає.

Голова Поромівської об’єднаної територіальної громади Євген Недищук розповів: «Учора пізно ввечері розмовляю телефоном. Раптом висвічується на мобілці, що телефонує мені Віталій Грабовський. Мені аж мурашки по шкірі. Адже кілька днів тому дізнався про його смерть.

Тоді мені зателефонував із Києва якийсь російськомовний чоловік, назвався представником охоронної фірми, де працював Віталік. Мовляв, виявили тіло повішеного Грабовського, зараз воно у морзі. Бабусю хлопця вже сповістили, а тепер от набрали вас, бо знайшли в його мобільнику ваш номер. Доправимо тіло до Нововолинська коштом фірми, завтра маємо з моргу забрати».

«Я, – веде далі Євген Недищук, – набирав тоді бабусю (в неї лише домашній телефон) – не відповідала. Хотів і сам коштами допомогти. А що роботи зараз маю багато, то переключився на інші клопоти. І от учора ввечері телефонує мені хтось із номера Грабовського. Але голос Віталіка! Питаю: «Ти?!» – «Та я, я».

Виявляється, хлопчина був кілька днів у комі. Прийшов до тями – і самовільно забрався з лікарні. Бабуся його вже знає, що він живий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 30 Грудня 2016 12:39
Герої не вмирають!
123 Показати IP 30 Грудня 2016 15:41
Алкаши -шизофреники к сожалению тоже!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus