USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

22 травня - День вшанування пам’яті загиблих на сході лучан. ОФІЦІЙНО

13 Травня 2015 12:33
22 травня у Луцьку оголошено Днем вшанування пам’яті лучан, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк учора, 12 травня.

У цей день вшановуватимуть пам’ять військовослужбовців, призваних на військову службу по мобілізації, а також військовослужбовців добровільних військових формувань, які загинули в ході антитерористичної операції на сході України.

Згідно з розпорядженням, в установах та організацій міста, де навчалися, працювали чи проходили службу лучани, які загинули в ході антитерористичної операції на сході України, відбудуться заходи з вшанування їх пам’яті.

22 травня минає рік, коли ми ховали Героїв, які загинули під Волновахою. Саме тоді ми відчули, що війна прийшла в кожну українську родину.

Блок-пост 51-ї бригади прийняв бій. Хтось із наших бійців загинув відразу, хтось боровся за життя, але не вижив від отриманих ран. Загинуло 17 бійців. Багато поранених, які досі лікуються.

ВІДЕО БОЮ ПІД ВОЛНОВАХОЮ 22 ТРАВНЯ 2014 РОКУ

Нагадаємо, на місці розстрілу біців 51-ї ОМБ під Волновахою встановили меморіальну дошку.

За цей рік лучани поховали 25 Героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus