USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

600 метрів дороги Шацьк–Старовойтове відремонтують за 14 млн

22 Жовтня 2019 19:00
До кінця наступного року заплановано здійснити капітальний ремонт відрізку автомобільної дороги місцевого значення О031600 Шацьк–Залісся–Грабове–Старовойтове до М-07.

Відкриті торги для визначення підрядника оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 листопада, а вже 6 листопада має розпочатися аукціон.

Очікувана вартість ремонту становить 14,137 мільйона гривень. Цю суму спрямують із бюджетних коштів.

Мова йде про капітальний ремонт перших 600 метрів дороги О031600 Шацьк–Залісся–Грабове–Старовойтове.

Роботи включатимуть звалювання дерев, корчування пнів, улаштування земляного полотна, прокладання зовнішньої каналізації, облаштування очисних споруд, влаштування металевого огородження, улаштування дорожнього одягу, тротуару та велосипедної доріжки, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, встановлення обмежувачів руху, влаштування зовнішнього освітлення, озеленення.

Капітальний ремонт планують завершити до 31 грудня наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus