USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

68-річний лучанин лікує людей на Майдані у Києві

17 Грудня 2013 19:00
Ще ніколи Київ не був таким українським. Так, історії конкретних людей, які перебувають на Майдані та лікують мітингувальників, опублікували на сторінках Gazeta.ua. Серед них – і лучанин.

Олександр ХАРЧЕНКО, 68 років, академік медицини. Живе у Луцьку, працює в Польщі. Одружений, має сина.

«Перед Майданом два з половиною місяці працював у Польщі. Потім два тижні відпочивав у Єгипті. Там з українських каналів показує лише "2+2". Новин у них немає, доводилося вмикати російські. Стільки наслухався брехні про Україну! Тиждень тому Кличко сказав: "У нас багаті чорноземи". Того ж дня на російському телебаченні передають: "­Сегодня Кличко заявил, что будет продавать украинские черноземы".

Гроші заробляю в Європі – декілька разів на рік їжджу працювати туди. Вистачає, щоб потім у Луцьку сидіти і писати книжки. Уже сім написав. У людей, які довго стоять на холоді, починають боліти хребет, коліна, голова і зуби. Я – автор інноваційної сенсфізіологіки, яка швидко й ефективно позбавляє болю. Це може зробити революцію в медицині. Щойно приходив чоловік. Так скрутило в попереку, не міг рухатися. Після 2-хвилинного сеансу бігає колонною залою.

Працюю з восьмої ранку і до останнього пацієнта. Спочатку приймав у коридорі Будинку профспілок. На другий день координатор медичних пунктів запропонував перейти до міськдержадміністрації. Сказав, що тут більший потік людей. Попросив, аби хлопці зробили мені вивіску. Вони на аркуші паперу написали "Центр позбавлення болю". Кожного пацієнта прошу залишити відгук. Так багато хворих іще ніколи не лікував.

9 грудня дружина дзвонила щогодини. ­Переживала – бо казали, що КМДА штурмуватимуть. Уночі у колонній залі нас, лікарів, лишилося двоє. Зал порожній, лункий – і ми в білих халатах. Злякалися, коли вимкнули світло. Думали, атакують.Якщо хтось приходить не з Майдану, ­відга­няю. Видно по вбранню, що не рево­люці­онер. То чого прийшов? Іди в поліклініку!

Ось революція, а ось – система "Янукович-Азаров", – бере посередині стоматологічну лопатку для ущільнення пломби. Показує на кінці інструмента. – Революція тисне, і все міняється місцями. Але залишається таким самим, – повертає на 180 градусів. – Із Майданом ситуація виглядає інакше. Отут танцюють і співають наші дівчатка й хлопці, – постукує пальцем по одному з країв лопатки. – А на іншому боці влада починає скакати так, як ми хочемо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2013 00:27
Проблема України в тому що кожен з українців вважає що він розумніший за іншого! Цікаво, якби ще мозок працював, що б того вийшло?
222 Показати IP 19 Грудня 2013 08:47
академік медицини - що це за звання? Поясніть будь ласка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus