USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Apple показала новий iPhone 8

12 Вересня 2017 22:07
Американський виробник електронної техніки та програмного забезпечення компанія Apple представила смартфон iPhone 8.

Презентація відбулася 12 вересня, в новому парку компанії в Купертіно, передає Укрніформ.

"Вражаюче, як iPhone впливає на наші життя кожного дня… Зараз ми можемо створювати девайси, які є набагато розумнішими, мають більші можливості, та набагато більш персоналізовані, ніж коли-небудь раніше", - заявив перед презентацією нового iPhone 8 генеральний директор Apple Тім Кук.

Новий смартфон за дизайном схожий з попереднім, сьомим поколінням. У новій моделі встановлений біонічний 6-ядерний 64-бітний процесор A11 Bionic, що прискорює його роботу на 25% у порівнянні з процесором А10. Модель отримала й новий процесор для обробки графіки.

Інженери попрацювали над камерою, забезпечивши її механізмом оптичної стабілізації, новими світло-датчиками та світлосильними лінзами f/1.8 та f/2.8, що дозволяє робити знімки в більш темних умовах.

Одна з нових програмних функцій камери – портретна зйомка, яка завдяки подвійним камерам перерозподіляє експозицію на об'єкті зображення і на його тлі. Функція відеозйомки отримала режим підвищеної частоти кадрів. Тобто, відео 4К можна знімати з частотою 60 fps, що не здатні робити навіть деякі професійні відеокамери. Крім того, процесор смартфону тепер краще відпрацьовує динамічну картинку, тобто рухомі об'єкти.

Нову графіку отримали ігри на смартфоні. Вона стала більш реалістичною та швидкою.

iPhone 8 матиме просунуту систему мобільного інтернету, блютуз п'ятого покоління та безпровідну зарядку. Ціни на iPhone 8 (64 і 256 Гб) у США стартуватимуть від $699, на iPhone 8Plus – від $799. Замовлення можна оформлювати 15 вересня, поставки почнуться 22 вересня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 12 Вересня 2017 22:28
Ще раз кажу- купляти його не збираюся! Маю свою надійну нокію вже років 12-13. Тільки батарейку міняв. Усе працює нормально, звук нормальний!
Льоня до Анатоль_ Показати IP 13 Вересня 2017 08:17
лікуйся дядя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus