USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«LutskFoodFest. Італійський дворик»: учасники

24 Липня 2017 09:02
Шостий гастрономічний фестиваль «LutskFoodFest» відбудеться 29 та 30 липня. Лучан частуватимуть учасники з усієї України.

Цього разу на території замку Любарта діятиме нова гастрономічна локація – італійський дворик. На стилізованому подвір’ї гостей частуватимуть автентичною кухнею Італії.

До участі у фестивалі зареєструвалася майже сотня рестораторів та виробників з різних куточків України. З-поміж них організатори обрали найцікавіших. Усього участь у «LutskFoodFest» візьме 44 представники гастроіндустрії. Із них 8 представлятимуть традиційну зону «MadeinUkraine».

Географія учасників широка: це гості з Києва, Броварів, Рівного, Одеси, Ужгорода, Тернополя, Львова, Мукачева, Херсона та луцькі ресторатори.

Тож усіх поціновувачів смачного та цікавого дозвілля чекають 29 і 30 липня у замку Любарта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Липня 2017 10:51
А де список?
Відвідувач Показати IP 24 Липня 2017 12:25
Не бачу сенсу відвідувати даний захід. Стояти в черзі, щоб заплатити за квиток, щоб стояти у черзі щоб заплатити за страву. Вхід на такі заходи мусить бути безкоштовним! + кожен фудфест здебільшого має одних і тих же учасників з однаковими стравами, дехто додає 1-2 "актуальні" позиції, що закінуються на середині першого дня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus