USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Абітурієнтам Волині пообіцяли електронний вступ

5 Квітня 2011 13:45
В обласному управлінні освіти і науки розповіли, що вже з 1 червня 2011 року розпочне роботу електронна система вступу.
Абітурієнти вперше зможуть подавати документи для вступу до вишів, не виходячи з дому. Про це Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України повідомило у листі управління освіти і науки Волинської ОДА, - інформує Волинська ОДА.
Як ідеться у документі, запрацює система електронного вступу, яка дозволить подавати заяви та брати участь в конкурсному відборі через Інтернет.
«Ця система є безкоштовною для всіх бажаючих вступити до ВНЗ 3-4 рівня акредитації на денну форму навчання. Система буде функціонувати через портал «Єдине освітнє інформаційне вікно України», – розповіла начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти управління освіти і науки ОДА Ольга Богданович.
Після виконання процедури реєстрації та отримання вищим навчальним закладом електронної заяви вступнику надішлють відповідне повідомлення на вказану ним при реєстрації електронну адресу чи мобільний телефон.
У повідомленні вкажуть час, коли абітурієнту потрібно приїхати в приймальну комісію з оригіналами документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus