USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Активістів і ЗМІ вигнали із «секретної» наради Гунчика та Держгеокадастру

22 Вересня 2017 12:12
Голови волинських райдержадміністрацій та представники Держгеокадастру з’їхалися на нараду до голови ОДА Володимира Гунчика. Як виявилося згодом, нарада «секретна», тому присутніх громадських активістів виставили за двері, також попросили покинути засідання журналістів.

Нарада з приводу діяльності обласного Держгеокадастру мала розпочатися 22 вересня об 11:00.

Проте перед початком наради помічник Гунчика, начальник відділу ОДА Олена Козюпа попросила вийти усіх, кого не запросили.

Такий стан справ обурив заступника голови Асоціації землевпорядників Волині Світлану Шеремету.

«Ми озвучували багато проблемних питань щодо діяльності Держгеокадастру, зокрема про зловживання службовим становищем та «дерибан» землі. Нараду мали провести минулого тижня, втім, в облдержадміністрації не були готові давати якісь відповіді, тому її перенесли на сьогодні. Відповідно ми приїхати почути відповіді на проблемні питання, які цікавлять сотні людей. Однак нас почали виганяти із залу та виставили за двері, мовляв, це внутрішня нарада і сюди нас не запрошували. Я вважаю, що такі дії незаконні, бо це не якась секретна організація, робота державних органів має бути прозорою», - наголосила громадський активіст.

На цьому «секретність» не обмежилася й працівниця ОДА Олена Козюпа наголосила, щоб і журналісти вийшли з залу, мовляв, ЗМІ не запрошували.

«Ми не запрошували ЗМІ на внутрішню нараду, яку проводить голова облдержадміністрації, тому заберіть свій ноутбук із залу. І взагалі, хто Вам повідомив, що це не закрита нарада?! Нарада організовується не для того, щоб озвучити звіт Держгеокадастру про виконану роботу, адже ці звіти ми озвучуємо на публічних оперативних нарадах. А ця нарада відбувається за участю працівників держгеокадастру та усіх керівників райдержадміністрацій. Тут будуть питання подальшої взаємодії», - наголосила посадовець.

Нагадаємо, про «взаємодію» Держгеокадастру Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло неодноразово. Зокрема йшлося про земельний дерибан та корумпованого керівника на Волині. Так, львів’янам роздавали землі, а волинські АТОшники лише отримували відмови. Зауважимо, що ця ситуація влаштовує голову ОДА Володимира Гунчика, адже він визнав роботу очільника відомства Василя Василенка задовільною.

Станом на 11:55 журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини перебуває в малому залі ОДА, Гунчик ще не зайшов у приміщення, «секретна» нарада не розпочалася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Показати IP 22 Вересня 2017 12:33
жесть!Корупція процвітає ,люди виживають коли це закінчеться хто ввійде в історію і зламае всю цю систему?
юрист Показати IP 22 Вересня 2017 13:46
Наради "слуг народу" повинні проводитись в онлайн режимі, адже робота держслужбовців і заключається в прозорості та гарантованості покращення добробуту громадян та діяти в інтересах держави - "Носієм суверенітету і єдиним носієм влади в Україні є народ» (КУ). Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування! Тоді виникає питання? Чому вони ховаються за закритими дверима, що приховують від людей? Це все схоже на злочинне угрупування, а не на добросовісних державних службовців((( Що думаєте, шанований люде?
Волинянин Показати IP 22 Вересня 2017 16:00
Люди добрі! Ми вже не можемо дивитись на цю "бабу Ягу", яка бездарно керує Гунчиком! У неї все пов'язане з грошима! Це підстилка від одного керівника до другого! Гунчик подивитися добре, гони її! Бог все бачить, що вона робить!
Прозоро Показати IP 22 Вересня 2017 21:04
Оце і є справжнє обличчя органу публічної влади, і г... в тому числі.
Кіт Показати IP 23 Вересня 2017 15:24
В баби яги поперек та штука, от і вся заковика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus