USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Активісти блокують злочинний видобуток піску на Волині

31 Березня 2014 12:15
«Правий сектор» уже три тижні блокує незаконний видобуток піску в кар’єрах Камінь-Каширського району.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, з кар’єру поблизу села Сереховичі тоннами вивозять пісок для подальшого розпродажу – без дозволу на це, зате за згодою сільського голови.

Згодом стало відомо, що прокуратура заборонила «спритному підприємцю» Корцю А.Ф. вивозити пісок.

Згідно з повідомленням, опублікованим на сторінці «Правого сектора» Вконтакте, пісок продовжують незаконно вивозити, а мер та прокурор «закривають очі».

«Зловили разом з міліцією машину з піском, доставили на штрафмайданчик - 150 гривень по міліцейській лінії штраф заплатять і далі возять.. Зловили бульдозер - аналогічно. Міліція більше нічого зробити не можце (((. А еколог, мер і прокурор ніби й «не в при ділах». Хоча бачили це на власні очі», - йдеться у повідомленні.

Активістам вдалося змусити спритників знизити ціну на пісок для людей.

«Одне добре сьогодні хоча б ночами так не возять пісок вулицями міста. І ціну змусили для людей збити, тих крахаборів, з 450 до 300 грн за машину», - повідомляють у «Правому секторі».

Фото надіслані жителями села Сереховичі

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ПС Показати IP 31 Березня 2014 12:46
ПС, прайс на песок в студию...
з косою до ПС Показати IP 31 Березня 2014 13:45
Вони собі його на халяву вивозять на пам"ятники побратимам. Бо люди їм не поставлять.
sv Показати IP 31 Березня 2014 12:55
правий сектор краще перевірив би кар'єри в Рожищенському районі в с.Сокіл - кар'єри є - дороги з Рожищ до с. Сокіл - НЕМАЄ - і вже пускають машини через с.Навіз - бо там гарна нова дорога
Сонячна Показати IP 31 Березня 2014 13:16
І, будь-ласка, перевірте видобуток піску в с.Крижівка. Дорогу до села розбили геть - це-раз, а по-друге - хто гроші в карман бере за пісок - сільський голова - Соколовська Лариса...Шльондра і профура ще та....а доця старша - ж в УМВС Вол.обл. працює..маманю покриває.....???? провірте це!!!! бо ця Лора - партійна підстилка!!!
ЗРЯЧА Феміда Показати IP 31 Березня 2014 15:28
Негайна люстрація з повною конфіскацією! І на три роки на завантаження піску лопатою, після чого її великі і малі губи склеяться.
Анонім до ЗРЯЧА Феміда Показати IP 31 Березня 2014 17:44
Про губи ви тут гарно розказали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus