USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З волинського села тоннами нелегально вивозять пісок

23 Грудня 2013 12:52
З волинського села Сереховичі тоннами вивозять пісок для подальшого розпродажу – без дозволу на це, зате за згодою сільського голови.

Так, до редакції Інформаційного агентства Волинські Новини надійшов лист від жителів села Сереховичі Старовижівського району, у якому йдеться про те, що з села незаконно вивозять пісок у великих об’ємах.

«Уже четвертий рік поспіль сільський голова Миронюк В.В. дає згоду підприємцю Корцю А.Ф. вивозити пісок на Ковель, на базу, для розпродажу, не маючи на це дозволу, більше ніж 200 (двісті) тонн в день.

Щодо села, то продаж становить 150 гривень за машину (ЗІЛ самоскид).

Коли буде порядок в селі? Хто це прикриває?», - йдеться у листі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вова Показати IP 23 Грудня 2013 15:27
Цікаво Васі шось буде???? А то пісок постійно вивозять!
возили и возить буду Показати IP 7 Лютого 2018 00:36
возили и возить будуть..ковель взагалі цікаве місто як кажуть блатні портовий город..приклад як би власть не мінялась а міняли в ковелі як стояли так и стоять.. тількі іх стало в рази більше..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus