USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Активісти вимагають відставки голови Апеляційного суду Волині

25 Липня 2016 13:34
Громадські активісти зібралися біля входу у Волинський апеляційний суд, вимагаючи відставки голови суду – Петра Філюка.

Люди поставили навпроти виходу з приміщення суду палатку для збору підписів за відставку голови суду. А особливо емоційні, розмістилися на сходах державної установи з подушками і обіцянками ночувати доти, доки Філюк не подасть у відставку добровільно.

Акція протесту громадських активістів стартувала сьогодні, 25 липня, біля приміщення Волинського Апеляційного суду.

Ініціатором протесту стала екс-кандидатка в мери Луцька, громадська активістка Оксана Марищук.

«Чому після закону про очищення влади один єдиний голова Апеляційного суду в Україні залишився на Волині? Ми збираємо підписи за відставку Петра Філюка та Оксани Завидовської-Марчук, які пробили дно аморальності в судовій системі», - заявляє активістка, обіцяючи ночувати на сходах суду.

Наразі, біля «будинку Феміди» зібралася нечисленна кількість активістів та тих, хто їх підтримує, проте вони обіцяють, що до їхньої акції за відставку корумпованих суддів приєднаються однодумці з Рівного.

Між тим, Петро Філюк вийшов до активістів та подав Оксані Марищук руку. Жінка відмовилась її брати, натомість, розташувалась на сходах зручніше, взяла подушку та пообіцяла Петру Тодосьовичу приснитись цієї ночі у нічних жахіттях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Орест Показати IP 25 Липня 2016 13:43
Марищук і інші активісти - місце в Ліпінах, там вас вислухають.
юрист до Орест Показати IP 25 Липня 2016 13:55
101%
Також юрист до Орест Показати IP 25 Липня 2016 15:07
Знаю Петра Тодосьовича більше 20-ти років. Дуже порядний і чесний як суддя і керівник суду. А "активістам" потрібно зайнятися корисними справами, а не баламутити людей і розхитувати і так нестійкий спокій в країні. Повністю згоден з Орестом
юрист Показати IP 25 Липня 2016 13:54
людям немає, що робити??? Краще б зайнялись корисною справою, а не піар для екс - кандидата влаштовувати. В суді одна із сторін буде полюбому не задоволена рішенням, а безпідставно звинувачувати (без конкретних доказів) - вибачте це наклеп. Тим, що існує ВКК в яку чось "активісти" не звертаються, так що думайте самі...
лучани Показати IP 25 Липня 2016 14:15
Філюк нахабно порушує правила дорожнього руху, що ж можна говорити про інші закони. Для нього навіть знак змінили на Красному, щоб було зручно заїзджати.
юрист до лучани Показати IP 25 Липня 2016 14:54
А ви правил ДР не порушуєте ??? Ну тоді кожну людину можна звинувачувати в порушенні правил, законів. і вимагати її звільнення з роботи. В будь - якому випадку повинні бути ДОКАЗИ порушення і вимагати притягнути особу до відповідальності згідно вимог чинного законодавства, а не привести автомайдан і нести ахінєю. Погодьтесь
Юрист лучанам до лучани Показати IP 25 Липня 2016 15:00
Особа, яка називає себе "ЛУЧАНАМИ" явно не віддає звіт своїм діям та не може ними керувати бо не відає що пише, оскільки, якщо не забрали б "знак", де він знаходився, то до суду не зміг би під"їхати жоден транспортний засіб без порушення ПДР, так як дорогу, згідно плану, розділяє суцільна розділова лінія. В такому випадку до суду не тільки не зможуть доставити для розгляду справи жодної особи, яка знаходиться під вартою, що буде грубим процесуальним порушенням та потягне за собою скасування будь - якого винесеного апеляційним судом рішення, це також унеможливить доставку самих справ до суду. Висновки: особа, яка писала попереднє повідомлення не тільки "0" в юриспруденції, але у неї є ще проблеми із самооцінкою, оскільки вона беззастережно стверджує про ті обставини у яких абсоютно не розуміється!
лучани до Юрист лучанам Показати IP 25 Липня 2016 16:23
Нехай Філюк покаже квітанції за найм адвоката, за оплату експертизи дорожніх знаків,яку зробили за один день. І все це ,що не платити 250₴ штрафу....Філюк постійно всім жаліється,що суди недофінансують. Мала зарплата,не вистачає на конверти на оргтехніку, що суди завалені роботою....і в той самий час заставляє дорогу судову систему йому відбити його персональні 250₴.
До лучанин до лучани Показати IP 25 Липня 2016 15:57
А для тебе не змінили? Чи то випустили спеціальний знак "Для Філюка"?
Лучанка до лучани Показати IP 25 Липня 2016 16:24
Тільки для нього змінили, а для тебе ні!? То, мабуть, новий знак такий ввели" Для Філюка"!?
Я Показати IP 25 Липня 2016 15:18
Невже немає ніяких важелів щоб провести по цій колишній "подружці грузинів" ( не в обіду нації) психіатричну експертизу та раз і назавжди закрити питання цих її ідіотських акцій. Добре що хто знає її то цей не поведеться на таку дурість, а хто не знає...
Всезнайко Показати IP 25 Липня 2016 15:19
А за цей знакк Філюку окреме велике дякую. Багатьом стало зручніше заїжджати...
лучани до Всезнайко Показати IP 25 Липня 2016 16:18
На перехрестку тепер більше аварій.Бо там має бути тільки заїзд для громадського транспорта.
Ратнівчанин Показати IP 25 Липня 2016 15:34
Вже багато суддів апеляційного суду написали заяви на звільнення. Час йти і цьому "справедливому" чоловікові, який влаштовує гулянки на сотні чоловік у своєму Залухові. Звідкіля такі гроші, такі царські замашки? Коментарі напевно про "добру" людину теж від його гостей.
777 до Ратнівчанин Показати IP 26 Липня 2016 13:59
що жаба душить?
шел третий год Показати IP 25 Липня 2016 15:58
войны.в обдурених людей почала свідомість діяти.але філюку остапуку та іншим насрати на вас шановні
Проходив мимо Показати IP 25 Липня 2016 16:30
Ой, так хотілось на акцію подивитись, а вона уже закінчилась..... А де оце: "будемо ночувати поки Філюк не піде у відставку!!!!!". Здулась видно..... як Марищук, так і її акція. То навіщо було оцей цирк влаштовувати. Аби комусь щось доказати чи показати... Так от і показали лише свою безграмотність і дурість...
лучани Показати IP 25 Липня 2016 16:30
Філюка в ПДР переплюнув голова господарського суду , який привів двох лже-свідків. Якби не камера поліцейського,то б також відмазався від штрафу.
До Ратнівчанина Показати IP 25 Липня 2016 16:36
Ви б Шановний перш ніж писати інформацію, розібрались у причині написання тих заяв. А то знову роздують з мухи слона - Ніби то судді полякались Справедливих Громадських Активістів типу МАРИЩУК(яка доречі в непристойній позі на сходинках розляглась-браво!!!!) та й потікали з суду..... Смішно.....
СПАКУХА Показати IP 25 Липня 2016 16:53
Спокійно, вже всі розійшлись)
луцьк Показати IP 25 Липня 2016 17:30
Отак привикли все життя боятись як не філюків то остапуків та носити їм подачки .То за що тоді гинуть наші чоловіки на сході, про яку вільну країну ми говоримо , нам не в європу а первісно-общинний лад.
Лучанка Показати IP 25 Липня 2016 22:27
Давно пора провести психіатричну експертизу цій громадській активістці О Марищук. Хіба не видно, шо її дії неадекватні.У неї від невлаштованого особистого життя поїхала криша. Обливалась водою в міській раді, вривалась на сесії і обливала брудом керівників, Використовуючи ім'я сина інваліда пише і викидає в інтернет всяку муть на порядних людей.Тепер вже взяла подушку і на сходах суду зібралась ночувати.
Юристам Показати IP 26 Липня 2016 09:46
Не удавайте з себе великих фахівців, бо мало хто з вас зможе витримати тест при вступі в магістратуру, а деякі не подолають екзамен з базових юридичних дисциплін за третій чи четвертий курси юрфаку. Те, що в судах, під крилом Філюка працюють невігласи, то це вже давно не є таємницею.А про моральні їхні властивості і годі говорити. В разі повноцінної атестації при спробі потрапити в оновлений апеляційний суд мало хто з них повернеться до суддівської роботи
Людмила до Юристам Показати IP 26 Липня 2016 12:19
Невіглас був в приміщенні суду? Як колись спеціалісти слідчі,а зараз судді-професіонали йдуть.Прийдуть з базару з юридичними дипломами і тоді побачите юриспруденцію.
небайдужий Показати IP 26 Липня 2016 12:26
Марищук це невдоволена життям і місце їй в ... Але маємо те що маємо !!! Який час такі і активісти...
Антонюк Показати IP 26 Липня 2016 15:52
Філюк давно працює помічником адвоката в Конфіденті і як йому скажуть так і робить, але за гроші.
Петров Показати IP 26 Липня 2016 17:01
Марищук Климчук ніколайчук це нова ера активістів. Шпига ти хто?
Волинянин до Петров Показати IP 27 Липня 2016 13:06
Якщо це так, то чому Марищук від "Державницької ініціативи Яроша", двоє представників "Автомайдану Волинь" та 4 чоловік "Кредитного майдану" і Діма волонтер з "Самооборони" пікетують Філюка, чому там немає Ніколайчука, і тим паче "радикала" Климчука, який любить бити сам себе для піару і викликати після цього журналістів?
Бондарчук О. Показати IP 26 Липня 2016 18:20
Вже довідставлялись, що нема кому розкрити вбивство Шеремета. З пенсії відкликають Паскала. У всьому МВС нема жодного профі. От нова кров,та "моя нова поліція", скоро буде круче чем у лихі 90-ті. Такого як Петро Філюк треба ще пошукати. Високіи професіонал, порядна людина! А ви як щурі, прикрившись псевдо, хочете вкусити та сховатись. Нічого не вийде! Голова суду Волині повине жити достойно, а не прозябати в собачій будці. А недоброзичливців у судді завжди буде багато, на те він і суддя!
111 Показати IP 27 Липня 2016 17:25
Чесно скажу Вам, що Філюк зробив для судів в області зробив багато що асаме ремонт це потрібно було виїздити в Київ просити фінансування наце, Волинській апеляційний займає по римонту 3, 4 місце в Україні, я рахую що він молодець а оце що ви думаєте що він виносить несправидливі рішення так наце є ВСС України а також ВСУ, Європейский суд з прав людини вони росудять чи правільне рішення він виносить. А ціх активістів вс..аних треба гнати в шию це вони роблять біспрідел по чийомусь заказу бо розуму в них немає і довчорашнього дня Вони даже незнали де знаходяться суди і хто такий Філюк. А взагалі потрібно спитати, що вони зробили для України.
Іван Показати IP 28 Липня 2016 22:42
Марищучку і її друзів потрібно послати в зону АТО щоб не страждали хернею... А то вона трішки хвора на передок тому і біситься... там сепаратисти її би задовольнили б по повній програмі..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus