USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Артеківці» визначили найспортивніший загін

31 Жовтня 2016 19:18
210 обдарованих школярів із усієї Волині отримали можливість провести осінні канікули у дитячо-спортивному таборі «Артек-Буковель». Такі оздоровчі поїздки вже п’ятий рік поспіль організовує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» у рамках програми «Здоров’я волинян». Табір «Артек-Буковель» – серйозний стимул успішним у навчанні й творчості юним волинянам працювати та розвиватися далі, - повідомили у прес-службі Фонду.

Впродовж десяти днів школярі не лише демонстрували вміння і таланти, а й випробовували себе у незвичних амплуа, експериментували, розвивали творчі, інтелектуальні, спортивні та організаторські здібності. Кожен загін здружився, став невеличкою сім’єю, згуртованою командою. Всі дні без винятку були наповнені яскравими емоціями та незабутніми враженнями юних відпочивальників.

Більшість дітей, які потрапили в табір – призери предметних олімпіад. Вони зосередженні на навчанні, а на спорт часу обмаль. Зате у таборі відпочинок був насправді активним: діти і розважалися, і змагалися. На міні-футбольному полі табору «Артек – Буковель», визначали, зокрема, найспортивніший загін. За допомогою жеребкування дітей поділили на групи та визначили суперників. У кожній команді – по 5 учасників. Гра тривала 12 хвилин. Найбільш емоційним виявився матч між 8 та 9 загонами – найстарші змагалися із найменшими. Молодші гравці поступилися суперникам лише у серії пенальті.
Воротар 9 загону Роман Бахматов задоволений грою своєї команди, адже на полі команда діяла злагоджено та зуміла показати хороший, видовищний матч. Йому, як воротареві, було важко на позиції, але трималися до останнього. «У футбол я граю тільки вдома з хлопцями, недавно почав відвідувати додаткові заняття із цього виду спорту. В нашій команді не було спортсменів та й тренуватися у нас не було часу. На полі у такому складі наша команда була вперше. Це хороший для нас досвід та проведення вільного часу», – розповідає луцький школяр.
У фінал вийшли команди із 2 та 3 загонів. Із рахунком 2:1 перемогу здобув 3 загін. Гравці кажуть, що стали лідерами завдяки вболіванню дружньої родини – так називають свій загін.

«Дуже важлива підтримка цілої команди. Ми, дівчата, нічим не могли допомогти хлопцям на футбольному полі – тільки вірою та сподіваннями в те, що в них все вийде, і їм вдасться вибороти перемогу. За час відпочинку в «Артеці-Буковелі» ми дуже згуртувалися. В нас дуже дружній колектив, з ним хочеться розвиватися й надалі. Ми всі один в одного віримо», – ділиться емоціями вболівальниця 3 загону Олена Коржан.
Програма табору збалансована, тут все розподілене гармонійно – день спорту, творчості, ерудита – все для того, щоб діти могли отримати нові знання з різних галузей та розвивати їх у майбутньому.

Такими поїздками засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця стимулює юних волинян до нових звершень, адже талановита молодь – успішна країна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus