USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Авіаційний полігон на Волині знову бомбардували. Фото

14 Вересня 2017 22:58
Над авіаційним полігоном «Повурськ», що на Волині, - знову гуділи бомбардувальники і навчально-бойові літаки. Цими днями тут тривають стратегічні командно-штабні навчання українських військ «Непохитна стійкість-2017».

Метою проведення навчань є покращення навичок швидкого виконання оперативно поставлених бойових завдань. Відтак, військові часто до останнього не знають, які завдання перед ними постануть.

В рамках навчань льотний склад відпрацьовує польоти на навчально-бойове застосування з практичними бомбометаннями по навчальних цілях. Серед них – як досвідчені пілоти, так і молоді льотчики, які відточують свої навички.

Пілоти на фронтових бомбардувальниках СУ-24М та навчально-бойових літаках Л-39 «Альбатрос» злітають з одного з аеродромів Волині та летять на полігон. Там розмічені спеціально відведені сектори та цілі, які пілот з повітря повинен вразити. Завдання – зробити це якнайточніше та максимально чітко. Після виконання завдання пілот та штурман на бойовій машині повертаються назад.

Навчання розпочались 12 вересня і триватимуть до завтра. Зі слів командування, місцевих жителів завчасно попередили про майбутні навчання та застерегли, аби ті уникали візитів до лісу поблизу полігону.

Нагадаємо, схожі льотно-методичні збори, в рамках яких відбулись відпрацювання бомбардування наземних цілей з повітря, тривали на цьому ж полігоні в квітні 2017 року.
Момент скидання бомби з літака
Момент скидання бомби з літака
Результат ураження мішені
Результат ураження мішені
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
За поребриком Показати IP 15 Вересня 2017 11:40
Путинские учения "Запад-2017" начались с авиакатастрофы 15.09.2017 - 09:00 Как говорится, лиха беда начало! Не успели начаться учения «Запад-2017», которые весь год пугали соседей РФ и Беларуси, как первые их итоги дают повод задуматься, а и вправду, может дыма больше чем огня? Так, вчера на аэродроме Шайковка, что в Калужской области (РФ) потерпел крушение сверхзвуковой ракетоносец-бомбардировщик с крылом изменяемой стреловидности Ту-22М3 RF-94233 / 20 "RED". Не смотря на то, что авария произошла ещё в середине дня, первая информация стала появляться только сейчас, да и то, обходя центральные каналы, дабы не омрачить масштабные мероприятия. Собственно, не успели начать пугать Запад своими войсками, как очередная гроза стратосферы вспахала поле. Что же, от российских фермеров «спасибо», а в остальном явный facepalm, заставляющий задаться вопросом, а может лучше без учений? А то ведь НАТО и так уже давно всё поняло, зачем же продолжать подвергать опасности домашний скот?
Ростов Показати IP 15 Вересня 2017 13:46
А когда то мы на Су-17 работали по этому полигону.
Лол до Ростов Показати IP 15 Вересня 2017 14:00
Ну ты прям в каждой бочке затычка, какую тему не понять, и работал, был, знаешь, умеешь.
не помню Показати IP 15 Вересня 2017 14:06
а не думали шо один може поламатись чі пілот вирубиця і літак впаде де люди?
володя згоранець Показати IP 15 Вересня 2017 17:12
ПУСТА ТРАТА БОЕПРИПАСИВ! КРАШЕ ИХ БИ СКИДУВАЛИ НА ГОЛОВМ СЕПАРИВ В ЛУГАДОНИИ В 13-МУ ШТАТИ УКРАИНИ! НЕХАЙ ТУДА ЛЕТЯТЬ И КИДАЮТЬ З НЕБА НА ИХ ГОЛОВИ МОСКАЛЬСКИ...
михалко до володя згоранець Показати IP 15 Вересня 2017 18:06
Володю, тебе часом не в Ростові української вчили? Щось ти не тільки букви, а й слова плутаєш.
Ігор Горохів до михалко Показати IP 16 Вересня 2017 07:52
Нема в телефоні українського алфавіту у нього. А про літаки я так скажу: у цій війні багато "навоювали"? Неефективна зброя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus