USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Автопробіг «Допоможи Україні – врятуй Європу»: день 2 -й

11 Вересня 2014 22:28
Активісти Самооборони Волині 10-го вересня дісталися міст Ольштин та Торунь. Про це повідомили у прес-службі Самооборони Майдану Волині.

Нагадаємо, вчора, 10 вересня, активісти проїхали містами Замость, Люблін, Варшава.

Сьогодні - другий день автопробігу.

«Відвідали Ольштин і Торунь. В Ольштині отримали допомогу від українців Вармінсько-Мазурського воєводства у розмірі 7440 злотих. Плануємо по дорозі назад по можливості закупити на них військової амуніції. Приємно, що поляки всюди позитивно відносяться до нашого автопробігу, на дорозі часто водії автівок сигналять, перехожі просто підтримують теплим словом та запитують, як можуть допомогти», – інформує координатор Автопробігу, Богдан Климчук з Республіки Польща.

Здивував активістів самооборонівської автоколони Торунський Автомайдан. До колони приєднався місцевий автомотоклуб.

«Другий день ЄвроАвтомайдану закінчився у Щецині, а був розпочатий у Ольштині. У цих містах потужні товариства української культури, які допомогли нам у проведенні нашого автопробігу. А у Торуні нас зустрів місцевий АВТОКЛУБ на раритетних авто під прапорами України!», – ділиться враженнями самооборонівець Костянтин Байчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus