USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бабатунде лишився в луцькій «Волині»

16 Липня 2015 08:17
Новий сезон футбольної Прем’єр-ліги луцька «Волинь» розпочне виїзним матчем з полтавською «Ворсклою». Проекзаменувати готовність «хрестоносців» до старту чемпіонату взялась першолігова тернопільська «Нива».

Вища за класом «Волинь» володіла ініціативою на власному стадіоні «Підшипник». Та гол у ворота Плетенецького прилетів тільки під завісу першого тайму. Нігерієць Міхель Бабатунде, зробивши рейд по лівому фланзі, прострелив в центр штрафної суперника, де крапку поставив грузин Олександр Кобахідзе – 1:0.

Вдруге ворота «Ниви» підопічні Віталія Кварцяного вразили після стандарту. На подачу з кутового відгукнувся хорват Івіца Жуніч – 2:0. Ще один гол на свій рахунок записав Радван Мемешев за 10 хвилин до фінального свистка. М’яч потрапив у сітку, відрекошетивши від стійки – 3:0. Відзначимо, на останніх хвилинах «Нива» мусила забивати гол престижу, та потенційний новачок тернопільської команди програв вихід віч-на-віч.

Отож, вболівальників «Волині» не так цікавив рахунок зустрічі, як те, яким складом лучани гратимуть цього сезону. Як бачимо луцький клуб не покинув учасник минулорічного Мундіале Бабатунде. Хоча раніше хавбек твердо заявляв, що до Луцька не повернеться. Залишилися й лідери Жуніч та Кобахідзе.

Разом з грузином «Дніпро» дав добро грати у Луцьку і Сергію Політилу та Володимиру Польовому. Не покинув команду ізраїльський захисник Гал Шиш. Як і обіцяв тренерський штаб, він підтягнув до основи і молодь: Дмитро Задерецький, Віктор Хомченко та Сергій Петров.

Нагадаємо, волинян покинув найкращий бомбардир минулого сезону румун Ерік Бікфалві.

Якою буде луцька «Волинь» у новому сезоні вболівальники побачать у першій грі в Полтаві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus