USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Багаття, сморід, алкоголь: з чим боряться луцькі муніципали

21 Вересня 2017 11:56
Департамент муніципальної варти Луцької міської ради вирішує проблеми з благоустрою, незаконним продажем сурогатного алкоголю, спалюванням трави.

Про це йшлося сьогодні, 21 вересня, під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Так, директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська доповіла про проведену роботу за перше півріччя 2017 року.

За її словами, великі сили покладено на запуск групи швидкого реагування.

«Ми запустили цей проект 1 травня. Люди могли швидко додзвонитися. З моменту дзвінка до моменту прибуття минає від 7 до 14 хвилин. Загалом виклик триває від 15 до 45 хвилин – це залежить від того, чи потрібно викликати додаткові служби», – зазначила Юлія Сиротинська.

«Велика увага приділяється спалюванню трави. Коли у травні була велика спека, люди дозволяли собі розпалювати багаття і залишати їх. Також ми боролися зі зливом нечистот, запахами – це були цілодобові чергування на точках зливу, біля приватних територій, де суб’єкти господарювання дозволяли собі зливати нечистоти. Величезний акцент приділяємо дотриманню правил благоустрою – стихійній рекламі, косінню трави», - розповіла головна муніципалка та додала, що є «гастролери», які розміщують свою рекламу, – це ярмарки, цирки. Рекламу клеять на парканах, деревах, стовпах.

«Значну увагу приділяємо боротьбі з алкоголем. До 1 вересня ми виявили 70 «точок» сурогатного алкоголю. Окрім того, велику увагу ми приділяємо продажу алкоголю після 22.00», - зауважила Сиротинська.

Насамкінець вона зазначила, що з минулого тижня департамент запустив піші патрулі по проспекту Волі до гімназії №4 – в скверах багато молодих людей прогулюють заняття та п’ють пиво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 21 Вересня 2017 21:10
Не нагадуйте мені про муніципалів, на чолі з тою "леді". І машину їм ще нову купити треба, службову, чогож ні.... Як на мене толку від них не багато!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus