USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Башкаленко спонукає «підключатися» до держпрограм

19 Червня 2013 12:30
Волинянам запропонували держпрограми, що стосуються вирішення проблем сфери ЖКГ, з «унікальним механізмом фінансування».

Про це стало відомо під час наради за участю перших заступників голів райдержадміністрацій 19 червня.

Як розповів перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко, волиняни мають нагоду замінити у своїх оселях тепломережі, встановити індивідуальні пункти опалення, виконати роботи з водовідведення чи водопостачання, скориставшись державними грошима.

Своєю чергою, представник одного з банків, які беруть участь у реалізації цих програм, зазначив, що відсоткові ставки за кредитом відшкодовуються за рахунок коштів держбюджету, на що виділяють 40 мільярдів гривень. А кредит можна взяти на 10 років.
«Такого в жодній країні немає», - зауважив Олександр Башкаленко.
Тож, він зазначив, що протягом місяця посадовці, які мають стосунок до сфери ЖКГ в області, мають надати пропозиції щодо використання цих державних програм у себе в районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus