USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Біля луцького ДНЗ облаштують доріжку, аби люди не ламали огорожу

28 Листопада 2017 14:58
Біля луцького ДНЗ №21 за 60 тисяч гривень планують зробити доріжку з бруківки.

Про це йшлося 28 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як повідомила начальник департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, на облаштування доріжки біля садочка №21 гроші виділять з міського бюджету

Зі слів начальника управління освіти Луцької міськради Зіновії Лещенко, доріжка вирішить проблему нищення огорожі, яку нещодавно встановили на території навчального закладу.

«Раніше люди ходили територією дитячого садка, аби обійти гразюку. Тепер вони почали ламати огорожу, аби там пройти. Тому прокладання доріжки біля дитячого садка вирішить цю проблему», - зазначила посадовиця.

Нагадаємо, раніше, аби мешканцям прилеглих вулиць полегшити пересування цією територією, ворота ДНЗ ніколи не закривали, а для більшої зручності хтось навіть зробив дірку у паркані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus