USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Біля магазинів Apple традиційні черги за новими iPhone. Фото

20 Вересня 2019 19:54
Компанія Apple почала роздрібні продажі нового покоління смартфонів iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, представлених на спеціальному заході в Купертіно 10 вересня.

Відсьогодні, 20 вересня, їх можна знайти в магазинах Apple і авторизованих роздрібних партнерів більш ніж у 30 країнах. Новинки вже почали прибувати першим покупцям, які оформили попередні замовлення.

Нагадаємо, попередні замовлення були відкриті минулої п'ятниці, 13 вересня, також в більш ніж 30 країнах. За даними відомого аналітика Мін-Чі Куо, на етапі попередніх замовлень попит на нові iPhone виявився дуже високим, при цьому майже половина замовлень (45%) припала на найдоступнішу модель iPhone 11.

Найбільшою популярністю новинки користуються на території США, пише itc.ua.

За традицією напередодні початку продажів шанувальники продукції компанії Apple по всьому світу вишикувалися в черги, щоб серед перших придбати новинки купертінівської компанії.

У соцмережах можна знайти безліч фотографій з чергами біля магазинів Apple по всьому світу. Продажі починаються в різний час з урахуванням часових поясів.

До кінця сьогоднішнього дня iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max з'являться в магазинах всіх країн першої хвилі. На жаль, Україна в ці тридцять з гаком країн не входить.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus