USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Біля «Юванта» до 1 листопада може з’явитися паркомат

28 Вересня 2017 08:43
Паркувальний автомат на парковці біля ТЦ «Ювант» рекомендують встановити депутати Луцької міськради.

Про це стало відомо 27 вересня під час засідання 31-ї сесії міської ради.

Так, на розгляд обранців громади було винесено проекти рішення про надання в оренду приватній фірмі «Скорпіон-сервіс» ділянки площею 0, 1140 га на вулиці Карпенка-Карого, 1 для обслуговування денної стоянки автомобілів строком на 5 років.

У депутата Павла Данильчука виникло питання щодо встановлення на парковці паркувального автомата. Він запропонував включити до проекту рішення пункт, який рекомендує встановити паркомат на цій стоянці.

Своєю чергою, представник приватної фірми «Скорпіон-сервіс» зауважив, що є відповідне положення, згідно якого паркувальні автомати ставляться на тих парковках, які не сплачують орендної плати, а підприємство платить за оренду ділянки: «відповідно до цього, ми можемо ставити або не ставити паркувальний автомат».

Депутати внесли до проекту рішення пункт, яким рекомендують орендарю встановити паркомат до 1 листопада. Також обранці громади підтримали проект рішення зі змінами про оренду земельної ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus