USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Білоруси проводять навчання поблизу волинського кордону

3 Квітня 2014 08:12
Волинські прикордонники посилили охорону кордону з сусідньою Білоруссю.

Про це розповів заступник начальника Луцького прикордонного загону підполковник В’ячеслав Василевський під час Громадського форуму «Захисти Волинь! Збережи Україну!» вчора, 2 квітня.

Він зазначив, що з боку Білорусі активізувалися прикордонники – вони проводять короткотермінові навчання. До кордону підтягнули й кілька десятків літаків.

Крім того, він повідомив, що частина військовослужбовців з Луцького прикордонного загону перебувають у відрядженні на південно-східних кордонах країни, де посилений охоронний режим.

Нагадаємо, багатонаціональні військові навчання в Україні триватимуть з травня до листопада, загалом їх буде 8. У навчаннях братимуть участь близько 7 тисяч військовослужбовців з більше ніж 17 країн світу. До переліку об'єктів, які будуть задіювати, входить і Луцький військовий аеродром.

Заступник начальника Луцького прикордонного загону підполковник В’ячеслав Василевський подякував небайдужим волинянам та меценатам, зокрема, благодійону фонду "Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк" за фінансову підтримку військовослужбовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus