USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Більше 30 мільйонів гривень з бюджету Волині піде для військових

20 Січня 2015 21:05
В облраді пропонують профінансувати програму підтримки воїнів з Волині. Її затвердили й військові.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики сьогодні, 20-го січня.

Члени профільної комісії ухвалили проект рішення «Про обласну програму територіальної оборони волинської області на 2015 рік та матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони волинської області».

«Дякую всім правоохоронцям, Мінооборони, які долучилися до створення цієї програми. Вона розглядалася усіма й отримала позитивні відгуки», - пояснив розробник програми депутат Сергій Слабенко.

Зауважимо, що для реалізації цієї програми пропонують фінансування 34 мільйони 150 тисяч гривень коштів з обласного бюджету й мільйон гривень – «інші джерела».

Кошти спрямуються на капітальний та поточний ремонт транспортної та бронетанкової техніки, приміщень для зберігання зброї та боєприпасів, забезпечення пально-мастильними матеріалами та технічними рідинами, продовольче забезпечення, накопичення засобів захисту бронежилетів – 1200 штук, шоломів кевларових – 1200 штук тощо.

«Ми розуміємо, що 14 бригаду має фінансувати Міноборони, втім, є питання, коли громада повинна долучитися до забезпечення наших воїнів. Зауважу, що ця програма передбачає фінансування усіх підрозділів з Волині», - розповів голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Згідно із процедурою, ухвалений комісією проект рішення мають затвердити депутати обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus