USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Більше 20 автівок у Луцьку закликали прийти на Євромайдан. ФОТО

24 Листопада 2013 11:50
Автопробіг на підтримку Євромайдану вдруге відбувся у Луцьку сьогодні, 24 листопада.
Більше 20 автівок колоною проїхалися містом, закликаючи людей прийти на мітинг, який відбудеться опівдні.



Учасники заходу впевнені, що їхні дії не залишаться непоміченими владою. Автомобілісти кажуть, що їх не влаштовує сьогоднішня ситуація, яка склалася в країні.
Нагадаємо, днями кабінет міністрів заявив про призупинення підготовки до підписання угоди про євроінтеграцію.




Натомість, у багатьох українських містах, розпочалися акції протесту, які вже охрестили «Євромайданом». Зокрема, у Луцьку активісти встановили наметове містечко на Театральному майдані, і провели перший автопробіг.




У вихідний день захід організатори вирішити повторити. Учасники, які вирішили долучитися до акції, сподіваються привернути увагу влади до народної думки.






Віталій Талько розповів, що у першому автопробізі участі не брав, але, почувши, що такий захід відбудеться вдруге, не вагаючись, вирішив долучитися до акції.



«Хочеться, щоб Україна була в Європі. Сподіваюся, що подібні заходи допоможуть змінити нинішню ситуацію», - каже чоловік.
Свою участь у автопробізі лучанин Володимир Сітовський пояснює, що його не влаштовує ситуація, яка склалася в країні, тому приїхав на своєму автомобілі на майдан уже вдруге



«Я прагну кращого життя не лише для себе, а й для своїх дітей. Бо в Європі більше порядку, а рівень життя однозначно залежить від порядку, який існує в країні. У нас, я вважаю, потрібно більше контролю і все налагодиться. Автопробіг ми повторили, бо одиничні, мінімальні кроки не можуть вплинути на кардинальні зміни» - вважає учасник акції.



«Долучився до заходу, щоб влада побачила і зрозуміла, що щось не те робиться в країні. Що Азаров не те говорить, а президент мовчить. Якщо подібні акції відбудуться по всій Україні, то це зможе вплинути, привернути увагу», - каже Сергій. До слова, на захід він приїхав разом зі своїми донечками.




Після зборів учасників, автомобілі, у супроводі ДПС, колоною рушили по місту, шляхом маршрутного таксі № 15. Під час поїздки містом вони закликали лучан долучитися до мітингу, який відбудеться сьогодні у рамках Євромайдану в Луцьку.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
байдужий Показати IP 24 Листопада 2013 12:42
А що там робить Бондар? Де його вже не було! може на цьому теж хоче нагрітися...всі ті самі примазуюються
Дмитро Показати IP 24 Листопада 2013 13:05
а те бид... біля Бондара стоїть незнає що куріння в громадських місцях заборонено
народ Показати IP 24 Листопада 2013 13:33
За придурків, що мерзли на Майдані-2004 Бондар получив посаду голови ОДА (Державний службовець 1-го рангу (з жовтня 2005)) та отримав: орден «За заслуги» III (жовтень 1999), II ступенів (грудень 2007), орден Данила Галицького (жовтень 2008). Йому МАЛО!!! Шукає ще дурних.
люди до народ Показати IP 24 Листопада 2013 14:06
Обіс**ся по вуха з Єдиним центром, піднімає рейтинг, бо вже не стоїть)))
українці до народ Показати IP 24 Листопада 2013 15:21
прид**-це ти! більше нема що доказувати,бо тобі всеодно мізків не вистачить задля того аби дійсно зрозуміти суть!
народ до українці Показати IP 24 Листопада 2013 16:58
ню-ню))) розкажи тут казочки, проплачений "революціонере")))))))))))))))))
мандрівник Показати IP 24 Листопада 2013 15:19
А де Бровін??? Мене це цікавить!!! Чому наш місцевий бізнес не вийде проти??? Що хоче,щоб ще забрали весь бізнес??? Чого боятися? Синок, хоч ти вийди,раз тато не хоче!!! Що Ви юоїтесь??? Де всі?Бізнесмени,Вам є що втрачати,нам наші 2-3 тис. не дуже...у порівнянні з Вашими сотнями тисяч!Єднайтесь!І нас єднайте!Це ж в Ваших інетерсах!
бугага до мандрівник Показати IP 24 Листопада 2013 16:56
Бровін де? Знайшов апазіціанєра))))))))))))))))))) Він за кожну копійку готовий удавитись, нащо йому ризикувати))))))))))))))))))
РБ Показати IP 24 Листопада 2013 17:10
Мандрівник, до інтернету дорвався, скрізь хочеш "послід" залишити? до твого відома син Бровіна був у 1 день.
патріот Показати IP 24 Листопада 2013 17:39
Дійсно Бондар це вчорашній день. Він був і нічого не зробив.Тільки на Мерсі баб знімав.
і не тільки до патріот Показати IP 24 Листопада 2013 22:33
ще Балозі за ордени вилизував...
Кличко Показати IP 25 Листопада 2013 02:33
Вот придурки на своїх бляшанках на площу виїхали. Ідіть додому, люмпени!!! А краще на роботу, гроші заробляйте! В себе в туалеті вдома робіть євромайдан!
Грег Показати IP 25 Листопада 2013 16:55
Скільки заплатили, хлопаки? На нафту вистачило?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus