USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Більшість луцьких боржників роками не платять за тепло

20 Серпня 2018 23:16
Борг за спожиті послуги перед ДКП «Луцьктепло» становить більше 90 мільйонів гривень. Зі слів комунальників, 70% боржників не платять роками. Є й такі, які не платять десятками років.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Інформував присутніх щодо проблеми заступник директора ДКП «Луцьктепло» Віктор Мельник.

«Борг дійсно великий і є проблеми з його погашенням, адже 70% боржників не платять вже роками. Є такі, що не платять десятками років. Із загальної суми населення боргує 50 млн. Звісно, що ми над цим працюємо, звертаємося в суди, потім у виконавчу службу. Але є такі споживачі, що до них заходять і нічого взяти, тому справу просто повертають нам.

Окрім цього, ми йдемо назустріч споживачам, а це дуже важливо для тих, хто має субсидії. Ми підписуємо договори й реструктуризовумо борг, щоб люди не втрачали пільги», - розповідає Віктор Мельник.

Із цього приводу члени комісії рекомендували більше працювати з юристами, аби знайти шляхи вирішення із цієї складної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зік Показати IP 20 Серпня 2018 23:58
А ви підніміть ціни!! Може тоді почнуть платити?
пенсіонер Показати IP 21 Серпня 2018 06:15
А я як дурень плачу
ігор луцький Показати IP 21 Серпня 2018 08:39
Мої сусіди,боржники за гарячу і опалення,живуть добре і чхати вони хотіли на імпотентну владу.
Bob Показати IP 21 Серпня 2018 09:20
Будьласка до суду. Краще відмикайте свої послуги. І не буду надалі платити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus