USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бійці 51 бригади: пісні під гітару

16 Червня 2014 10:51
Представники творчих колективів Миколаївщини 16 червня відвідали військових 51-ої окремої механізованої бригади, - інформують НикВести.

З щирою подякою за мужність і стійкість у боротьбі з російським агресором до них звернулися представники обласного Палацу культури, народного театру читання «Логос» та студенти історичного факультету Миколаївського національного університету імені Василя Сухомлинського.

Під час неформального спілкування бійцям передали гуманітарну допомогу, зібрану ініціативною групою. Солдати були бадьорі, посміхалися, запитували про останні новини, розповідали про своїх рідних краях і запрошували в гості, коли бойовиків виб'ють зі Сходу країни. Студентка «сухомлинки» заспівала їм кілька пісень. Бійці вирішили не залишатися в боргу і незабаром вже гості їм аплодували за пісні під гітару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
до моклиці юрія Показати IP 16 Червня 2014 11:59
Щось на фото його не бачу. Юрко-хоробрий тільки в інтернеті, батьківщину захищати не язиком слабо....Бери Павла Данильчука і в дорогу!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus