USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Благодійні внески у Луцьку не оподатковуватимуть

20 Травня 2013 08:15
Благодійні внески, призначені приватним особам, які їх потребують, оминуть чималих податків, якими їх зазвичай обкладають. Так, прес-конференція, присвячена відкриттю Банку добрих справ у Луцьку, відбудеться 21 травня, - інформує ГО «Волинський прес-клуб».

Мабуть, йдеться у повідомленні, усім нас відомо, що банківські рахунки, які відкривають приватні особи для збору коштів на лікування чи порятунок життя людини, згідно з українським законодавством обкладаються чималими податками. Для того, аби уникнути цього, не порушуючи законодавства, і створюється Банк добрих справ. Відтепер, мовляв, усі зібрані кошти будуть іти на лікування людини, яка цього потребує.
Більш детальну інформацію про ініціативу, процедури звернення та відповідальну структуру ви зможете дізнатися на прес-конференції за участю:

Оксани Краплич, Президента Фундації імені князів-благодійників Острозьких;
Романа Михальчука, голови Волинської обласної громадської організації «Фундація розвитку громад»;
Ніни Шпаковської, заступника Голови Правління АБ «Укргазбанк»;
Володимира Вовка, директора Волинської обласної дирекції АБ «Укргазбанк»;
Василя Дутка, голови Ради ТО Асоціації платників податків України у Волинській області.

Прес-конференція відбудеться 21 травня 2013 року о 15:00 за адресою: Волинський прес-клуб (Луцьк, вулиця Т. Шевченка, 14). Ініціатива належить кільком інституціям.

У зв’язку з підготовкою прес-пакетів, просимо повідомити про свою участь до 18:00 20 травня у зручний для вас спосіб за контактами прес-клубу: [email protected], 066-203-50-31, 72-45-48
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus