USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Блокпости у Слов’янську охоронятимуть танки

5 Червня 2014 13:20
Українських силовиків на блокпостах під Слов’янськом охоронятимуть танки. Важку техніку пригнали через те, що терористи все частіше почали нападати на сили АТО. Про це повідомляє УНІАН.

"Танки Т-64 виконують завдання з охорони й оборони блокпостів у Слов'янську, оскільки останнім часом почастішали випадки обстрілу блокпостів із використанням підствольних гранатометів, мінометів, гранатометів РПГ-7, гранатометів автоматичного вогню АГС-17 "Полум'я", - повідомив керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов.

Він наголошує, що ситуація на блокпостах - украй складна, бойовики намагаються прориватися через блокпости, використовуючи засоби вогняної підтримки. Тому, аби підтримати українських силовиків, які перебувають на блокпостах, керівництво АТО вирішило закрити їх "в броні, щоб люди не страждали від осколкових поранень, щоб виконували бойові завдання безпечніше".

Також Селезньов сказав, що "танки статичні, й вони не будуть задіяні в наступальних операціях".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патріот Показати IP 5 Червня 2014 17:11
Путін - скотина, ще не вмерла Україна! Прийде москалюкам лихая година.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus