USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Богдан» визнали «автобусом року» у Росії

18 Листопада 2013 17:19
Автобус «Богдан» A201 увійшов до трійки переможців у номінації «Автобус року» 13-го конкурсу трейдерів «Кращий комерційний автомобіль року в Росії» і посів почесне третє місце. Цей конкурс проводиться щорічно в рамках Міжнародного вантажного салону «COMTRANS» у Москві. Про це повідомив керівник прес-центру ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» Ярослав Андрушко, - інформує «Волинський інформаційний портал».

Вибір переможця номінації здійснювало компетентне журі конкурсу, до складу якого увійшли авторитетні журналісти спеціалізованих російських видань автотранспортної тематики. Головною підставою для присвоєння цієї номінації став внесок здійснений автобусом в ефективність перевезень. Фінал і церемонія нагородження переможців конкурсу відбулися у вересні 2013 року в МВЦ «Крокус Експо».

Раніше продукція ДП «Автоскладальний завод №1» АК «Богдан Моторс» вже отримувала нагороди як в Україні, так і на території СНД. Так, завод «Богдан» став призером 17-го Українського національного конкурсу якості та визнаний кращим у номінації «Визнання досконалості в Україні». Крім цього, дещо раніше автобус А201 став переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України» в номінації «Продукція. Товари виробничо-технічного призначення».

Визнання, отримане автобусами «Богдан», - не випадкове. Адже завод «Богдан» виробляє автобуси та тролейбуси, якість яких забезпечується завдяки високотехнологічному обладнанню японського та німецького виробництва, використанню високоякісних комплектуючих як вітчизняних, так і іноземних фірм. На заводі «Богдан» успішно впроваджена і функціонує система менеджменту якості за стандартом ISO 9001:2008, яка суворо контролює якість продукції.

Автобуси «Богдан » відповідають екологічним вимогам Євро-3 , Євро-4. Нині ведеться інтенсивна робота з приведення основної гами продукції заводу екологічним вимогам Євро-5, ведуться інтенсивні роботи з сертифікації моделей для ринку Європейського союзу. Саме такі норми діють в країнах ЄС з жовтня 2009 року.

Номінація продукції « Богдан» у РФ - це ще одне підтвердження гідної якості продукції «Богдан» і правильним крокам в удосконаленні продукції на шляху до європейського рівня якості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2013 21:47
Дуже сумнівно. А092 - найкращий, принаймні, для пасажирів. Японська підвіска Isuzu, на відміну від Hyundai в А201. На перший погляд А201 здається просторішим, але коли він наповниться пасажирами, відразу хочеться пересісти в А092. Невідомо по яких критеріях визначали його супер-пуперовість. Шумність в А201, доречі, більша ніж в А092. Ще б А069 кращим признали. Я в них взагалі не сідаю.
ххх Показати IP 19 Листопада 2013 08:53
а скільки випускаєте в рік тих автобусів?
ГОСТЬТ Показати IP 19 Листопада 2013 10:56
Піар тонущого корабля. Хто їх буде випускати цю непотріб.Людей з 1 грудня тисячі виганяють на вулицю.Навіть цих, хто десятиліттями терпів скруту, а тепер на вулицю.Своїх по дзвінках з вищого рангу чиновників оставляють так,як скрізь і повсюду.Ми ніхто і не потріб.Хотіли взяли,хотіли викинули ,як собачок непотрібних.
Ваня Показати IP 19 Листопада 2013 11:02
Як у вас все так в шоколаді, то чого дійсно гоните своїх люджей із заводу,щось тут не в"яжеться. Хто вірить в це написане, я ні.Хто їм цим автобусом такий титул присвоює,хіба ви самі собі.Не хвааліть себе, коїться у вас щось неймоввірне на заводі,хоч нікому зараз ні до чого і ні до кого немає діла.Люди незахищені, з ним творять що хотят. Сказали на фіг,значіт на фіг.Завтра обратно вернетесь і буде проситися-це вже приниження самих себе.Але ми безсилі проти наших вовчих законів і собачого ставлення до людей.
Александр Показати IP 19 Листопада 2013 11:10
Вот если кого и следовало бы уволить в первую очередь, то это "керівника" пресс-центра со всем пресс-центром впридачу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus