USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бойкот ВК і Однокласникам. Українці запускають нову соцмережу

21 Березня 2014 14:39
Громадські активісти закликають українців долучитися до бойкоту російських соцмереж.

31 березня в Україні з'явиться власна соціальна мережа - така ж, як Facebook в США або "ВКонтакте" в Росії. Називатися вона буде WEUA, а виглядати - майже так само, як ресурс Цукерберга, тільки кольорова гамма в українського аналога буде не синьо-сірою, як в "Фейсбуці", а чорно-зеленою, - повідомляє ain.ua.

«У зв'язку з останніми подіями в Україні, а саме агресією зі сторони Російської Федерації, нападом на українські землі, провокаціями, сепаратизмом - ми повинні єднатись в одне ціле від Сходу до Заходу і гідно протистояти агресору.

Хтось може вести ділові переговори, хтось воювати, лікувати, чи просто молитись за нашу Батьківщину у цей непростий для неї час, а команда WEUA 19.03.2014 року оголошує всеукраїнський бойкот російських соціальних мереж ВК та Однокласники. Просимо долучитися всіх небайдужих», - йдеться на сайті weua.info.

Чому ми повинні бойкотувати?
Через те що “ВК та Однокласники”:
- є суто російськими продуктами і тому зрозуміло, що вся наша переписка у них "на долонях!"
- заробляють на нас, як користувачах їхніми ресурсами дуже непогані кошти (в основному реклама), тим самим сплачують податки у РФ і спонсорують війну проти України!"

Як долучитись до бойкоту?
1. Ставимо світлину своєї сторінки “БОЙКОТ ВК та Однокласники”.
2. Коли з'явиться український аналог соц. мережі, а саме 31 березня, видаляємо свою сторінку, вказавши причину “Ми за українське — Ми на weua.info”



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
11 Показати IP 21 Березня 2014 14:46
ну да спецслужби поки сплять.... зачекайте трохи і вони проснуться !!!!
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 14:53
головне потрапити на цю хвилю і розкрутитись.) засновники продумані) спецсллужби не слідкують. не смішіть мене)
Анонім до Анонім Показати IP 21 Березня 2014 23:47
Патик в любу мить ваш дуров може зливати інфу про вас ФСБ якщо його попросять
my_gift Показати IP 21 Березня 2014 15:00
КРАЩЕ ПІЗНО, НІЖ НІКОЛИ.
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 15:26
Народ це все щоб хтось непогано каси зірвав ....просто смішно і огидно..
Макс Показати IP 21 Березня 2014 15:26
я давно видалився з mail.ru теж, але судячи з відео я картинок це так названа мережа буде епічним провалом)
Проти Показати IP 21 Березня 2014 15:57
Це суттєво підірве Російську економіку! Давайте ще не будемо вдома користуватися газом!
мв до Проти Показати IP 21 Березня 2014 16:54
і МТС.... російський...((( от халепа
Туристка Показати IP 21 Березня 2014 15:57
Надто ми погрузли у віртуальному світі, тож не легко розпрощатися з ВК і Однокласниками. Тим більше - це не перший український проект, і навряд чи щось получиться.
ВЕУА НЕУА до Туристка Показати IP 21 Березня 2014 16:19
В том же контакте или однокласниках я общаюсь со своими знакомыми и друзьями со многих стран. Основная масса в России. Каким еном ваше веуа может заменить указанные соцсети. к тому же, как я понял полностью по украински ?
Джулія Показати IP 21 Березня 2014 16:10
Ломка свідомості ніколи не була легкою справою. Тим більше-своєї свідомості.
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 16:13
А незалежнсть скільки виборюємо? Ще Із дошевченкових часів царя-гороха. От і соцмережа стільки буде будуватися, а нам будуть втирати, мол, потерпіть, скоро стане краще. Особливо останні 23 роки втирали.
я Показати IP 21 Березня 2014 16:23
Я своих одноклассников, родных, бывших коллег по работе, однокурсников, друзей не брошу!!!!!!!!!!
Щербик Юрій Показати IP 21 Березня 2014 18:20
А мені саме треба, щоб і читали, і бачили - там. Може це когось змінить. Невже краще створити собі ізоляцію, і робити вигляд, що нікого немає. Є, і хай читають: Я не "руський", і Слава Богу! Що ні я, а ні друзі мої, Не приходили ми, ні до кого, Щоб загарбницькі вести бої... Слава Богу, що я не жертва - Зомбоящика. Цей "політрук", Каже: "Кров, легко змиється з рук, Бо на благо їх війни!" Вперто, Каже: "Треба - "страну совєтов" - Воскресити, бо "пуп землі", Він же - Путін: сидить - в Кремлі, "Пісталєтом" усім, "с привєтом", Він махає, щоб всі те знали, Що імперія, знову - встала! Та й, надовго! ...Щось той "стояк", Не помітний ще. Аж ніяк, Не підйом, їх похід на Крим. Принцип: наглість - це друге щастя, Він - працює, афера - вдасться. Та чи змиряться люди з тим? Час - покаже, а труби мідні - Грають гучно, ввійшов в кураж, "Розійшовся", той "пуп". Та - підлі, Вчинки свідчать, що й ціль - така ж. Це татарам - давно відомо. Тож, сиділи: свідомо, вдома. Референдум той - десь там, мали. Каже ж Путін:"Голосували, Ті ж татари - живі і мертві - "одобрямсом." ...Брехня відверта, Зомбоящиком, тим же, шириться. Та нема в неї крил, на милицях, Вже й в Росії - не скрізь, блука вона, Бо уже й не всіма - сприймається. Знову ж тим, хто брехні - цурається, Оголошена їм - війна. З повагою до думаючих росіян: Юрій Щербик.
лучанин Показати IP 22 Березня 2014 01:27
щеб як би ви за фейсбук агітували чи майспейс, - "ну ладно!"...) А те що "хтось" хоче, не придумуючи велосипед і скосити бабла, то нічого у вас не вийде. Я маю 2 сторінки і фейсбук і вконтакті але користуюсь здебільшого вк (і буду ним користуватись). Наступним "тролям" що поставлять мені дислайк і що йдуть "виборювати незалежність" скажу - "Дурову і ко на вас пох!" ...........""Удачі"", вам хлопці...)))))))
Джулія Показати IP 22 Березня 2014 09:50
Останнім часом російська мова пригнічує на ментальному рівні. ЇЇ ЗАБАГАТО! Я-за цей проект.
Аліна Показати IP 22 Березня 2014 11:52
Українська мережа давно існує! Є "Українці" http://ukrainci.org.ua/home.php Ще така на вибір http://www.folk.in.ua/ І навіть така http://connect.ua/ До речі, це не весь список...
Джулія до Аліна Показати IP 22 Березня 2014 21:21
А дайте повний :-)
Анонім Показати IP 26 Березня 2014 22:05
мені це аодобається
Анонім Показати IP 26 Березня 2014 22:09
потрібно ,щоб цей сайт був зручний у використанні , так як вк ,тоді можливо щось з цього вийде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus