USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«ВКонтакте» став доступний українцям

11 Липня 2017 14:08
У новому оновленні програми «ВКонтакте» на платформі Android з'явилася можливість заходити до соцмережі з території України.

Про це повідомляє AIN.UA.

Після установки оновлення в основних налаштуваннях облікового запису можна включити функцію "Використовувати Proxy-сервер", і доступ до соцмережі буде відновлений незважаючи на блокування в нашій країні. Раніше в компанії підтвердили, що тестують цю функцію на обмеженій кількості користувачів. Сьогодні її запустили для всіх.

Інформацію про те, що від сьогодні вбудований проксі доступний всім користувачам на Android підтвердив представник "ВКонтакте" Влад Леготкін. Він також повідомив, що для користувачів iOS така функція недоступна.

"Поки це більше експеримент, тому викотили тільки на Android", - пояснив він.

При включеному проксі користувач отримує доступ до новин, повідомлень, аудіозаписів, причому програються всі композиції, в тому числі ті, що можуть бути заблоковані через порушення авторських прав при заході через VPN з точкою доступу в Європі. Однак завантаження файлів, як і раніше, не працює. Також при включеному проксі завантаження даних відбувається повільніше, ніж зазвичай.

Тим часом з моменту введення заборони на доступ до російських сайтів, позиції "ВКонтакте" в Україні сильно похитнулися. У червні Facebook вперше обійшов "ВКонтакте" за охопленням і середньодобової частки і став соцмережею № 1 в Україні. Такі дані оприлюднила дослідницька компанія Factum Group Ukraine.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко підписав указ, який передбачає блокування доступу до російських соцмереж. Документ, який наказує блокування зазначених ресурсів українськими інтернет-провайдерами, набув чинності 17 травня.

ВКонтакте оголосив про закриття київського офісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
! Показати IP 11 Липня 2017 14:46
Ну що тут скажеш, ще одна армія інформаційних війсь рф стала дещо сильнішою. Але більшість українців від цього сміття відмовляютьтся, як від контактів та і від однокласників. Це мусор, не більше і не менше, І МУСОР ДУЖЕ ТОКСИЧНИЙ!!!
000 до ! Показати IP 11 Липня 2017 16:46
Сміття - це у Вашій голові. Якщо це не було так, то Ви б могли помітити, що сміття не менше у Фесбуці. Але - ТО АМЕРИКАНСЬКЕ!!! Ми з звикли на задніх лапках скакати перед господарями. Сміття американське - це сміття високоякісне. Так?
! до 000 Показати IP 11 Липня 2017 17:24
О, голос з кубла "любітєлєй рюцкага мира". Хаха,, що повилазили відпрацьовувати 13 срібляників, убогі ?! А на рахунок педераційних соцмереж, так це всього навсього ланка, структурний підрозділ в інформаційних військах карлона, і тільки за це їх потрібно було заборонити значно раніше. РАШИСТСЬКІ СОЦМЕРЕЖІ - ЦЕ ТА САМА ЗБРОЯ, ТІ САМІ КУЛІ, ЯКИМИ ПЕДЕРАЦІЯ ВОЮЄ ПРОТИ УКРАЇНИ НА СХОДІ!
000 до ! Показати IP 11 Липня 2017 19:49
Що можна обговорювати з людиною, яка жодної особистої думки не може висловити - все як під кальку. Ще може задається, що великий оригінал і щось епохальне наваяли? Я такі коменти читаю сотнями, фрази просто 1:1. Ось Ваша лексика, з тексту: "любітєлєй рюцкага мира", "педераційних соцмереж", "військах карлона"," РАШИСТСЬКІ СОЦМЕРЕЖ", "ПЕДЕРАЦІЯ". Може це не я , а Ви - той самий проплачений? Бо дуже на це схоже. Ви хоча б лексику змінили на більш пристойну і оригінальну, ексклюзивну, бо читати Ваші коменти людині з освітою просто бридко... Це себе не поважати...Рівень культури нижче ватерлінії. Ви краще не пишіть, бо можуть подумати, що українці всі такі... Опонент має бути розумним, тоді до нього може і прислухаються, а такі як Ви ... Поважайте себе,будь ласка!
! до 000 Показати IP 12 Липня 2017 15:41
Я з вами 000 взагалі не обговорюю нічого. Я лише констатую факт, що російські соцмережі це СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ ІНФОРМАЦІЙНИХ ВІЙСЬК РОСІЇ, не більше і не менше. Це ті самі кулі, тільки у фнормаційній війні, яку веде ПЕДЕРАЦІЯ проти України. Що ж до термінів, то для мене раша стала саме ПЕДЕРАЦІЄЮ з того моменту, як "зелені чоловічки" зявились в Криму та на Сході, тобто з початком війни, яку організувала САМЕ ПЕДЕРАЦІЯ. Що ж до пуйла, так він КАРЛОН і ПУЙЛО, і таким сконає, і для українців він саме ПУЙЛО і КАРЛОН. Влане населення ПЕДЕРАЦІЇ для мене нічим не відрізняється від того ж таки КАРЛОНА, бо саме це населення раділо і радіє кожному вбитому українцю, саме це населення підтримало КАРЛОНА у війні проти України, саме тому що є ця БІОМАСА, існує і КАРЛОН. Вас, знову ж таки повторюсь "любітєлєй рюцького мігра", які у найрізноманітніші сполсоби намагаються відбілювати, виправдовувати дії КАРЛОНА, ПЕДЕРАЦІЇ, я не поважав, і поважати не буду, да й самі себе ви не поважаєте, бо розумієте що є ІУДАМИ ...
Софія Показати IP 11 Липня 2017 17:16
Сподіваюся скоро появиться законопроект, за яким будуть блокувати VPN мережі, які надають доступ до заблокованих російських соцмереж. Ще потрібно надавити на Google і Apple, щоб вони видалили мобільні додатки цих мереж в своїх магазинах на території України.
ангст до Софія Показати IP 11 Липня 2017 17:21
Подумаєш заберуть з українських магазинів, зайшов в магазин тої самої Росії на скачав.
Петро до Софія Показати IP 12 Липня 2017 00:18
Софа, очевидно що деякі особини стадіону ґатунку хочуть "залізну завісу" взад, а про виконання прийнятих законів про свободу слова і доступ до інформації не чули.. Рішення ЩО і ДЕ дивитись має приймати не хєрант і власник російського рошену, а сама людина. Що було зроблено хЄрантом і мінКУМстецем за три роки щоб не відвідували ці сторінки? Може є вже українська мережа, для чого планувалось міністерство кума? В вас говорить совкової раб в найгіршому прояві. Люба заборона - це диктатура над іншими. Кожна людина обирає сама, та несе відповідальність за свій вибір.
сат до Петро Показати IP 12 Липня 2017 15:59
Вже є приклад вибору на сході і в Криму. Там вибирали люди і несуть зараз відповідальність? Яким чином? Наші військові несуть туда своє життя. Є заборони в різних проявах, навіть в правилах дорожнього руху - це диктатура?
сат Показати IP 12 Липня 2017 16:34
Ми привикли, що за нас вибирають інші - до такого і докотилися, а якщо самі не змогли вирішити, хтось допоміг зробити - то вже диктатура. Так дуже багато помилок у влади, але ж ми їх обирали, а не вони себе поставили. Треба робити висновки. Невже щастя в одних контактах чи однокласниках чи фейсбуці. Є звичайний мобільнік - говоріть, спілкуйтесь, а все інше можна знайти і на "індійських"сайтах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus