USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Луцька на Схід виїхав автобус

17 Червня 2014 08:34
Родичі та близькі військовослужбовців, які нині воюють на Сході України, поїхали провідати чоловіків. Окрім того, чимало волинян мали змогу передати чоловікам передачі. Виїзд відбувся пізно ввечері 16 червня.

Пакунки, що приготували лучани своїм близьким, були різні як за розміром, так і за складом – хтось передавав цигарки, солодощі і продукти харчування, інші – предмети особистої гігієни. Проте, були й такі, хто передавав щось більш важливе, без чого в місцях проведення АТО нині знаходитись небезпечно:

«Їм там багато чого потрібно. Але передаємо найнеобхідніше – бронежилет», - кажуть батьки Руслана Куліша, якого вже за декілька днів знову «кинуть» в зону бойових дій. Батько солдата пан Володимир каже, що син скаржився і на дефіцит питної води. Мовляв, пити ту, що тече в кранах, просто неможливо.

За час перебування в гарячій точці (а з моменту мобілізації чоловіка пройшло вже більше двох місяців) він вже встиг зносити форму – батьки передали йому новий комплект.

Попри це, зі слів Володимира Куліша, син не падає духом: «Каже, що залишився бойовий дух для того, щоб захищати країну. Але якби ще спорядження нормальне дали…»

Пані Тетяна прийшла провести в дорогу сестру, яка їде до свого чоловіка. Жінка везе військовослужбовцю продукти харчування, медикаменти, речі першої необхідності, одяг, тощо. Про умови, в яких живуть солдати, жінка не знає – тому й їде - для того, щоб побачити все на власні очі та провідати чоловіка.

«Служить він ще з квітня, і коли його повернуть – не кажуть. Обіцяних 45 днів вже давно минули. І ми хочемо знати, коли військових нарешті повернуть додому», - каже пані Тетяна.

Автобус спочатку заїхав в Горохівський район, де місцеві завантажили чимало продуктів харчування, а також забрав родичів волинських військових, які вирішили відправитись в далеку і небезпечну мандрівку для того, щоб побачити близьких.

У Луцьк транспорт потрапив близько 22 години – організатори поїздки пояснили, що затримка пов’язана з тим, що автобус вантажили довше, ніж планували. Мовляв, місцеві принесли стільки продуктів, що забрати з собою змогли лише близько третини з них. Жителі Горохівського району, зі слів присутніх, бажали своїм синам, братам та чоловікам мужності і наснаги та були в більш позитивному настрої, ніж лучани, які долучились до поїздки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сонячна Показати IP 17 Червня 2014 09:43
Щасливо доїхати
Я Показати IP 17 Червня 2014 09:48
Яке позорище! родичі самі купують солдатам форму, бронежилети, везуть продукти, ліки, засоби гігієни. Воїстину терплячості наших людей немає меж і в світі більш ніде такого нема. Слів уже не вистачає і емоцій: довбой..би від влади, закінчуйте ту грьобану війну, не мучте і не знищуйте нормальних хлопців, бо те тупе продажне стадо, яке саме привело на українську землю біду тогог не варте - то раз, і два - все рівно все закінчиться переговорами, і буде дуже гірко і боляче, що хлопці марно гинули й страждали.
я до я Показати IP 17 Червня 2014 09:58
а як до луцька дойдуть вороги?
Факт до я до я Показати IP 17 Червня 2014 11:30
От як дійдуть до Луцька то ми їх і зустрінемо, а як повивозять патріотів на Схід то тут і нікому буде зустрічати. 70 % капіталу олігархів зосереджено в Східних областях, то якого західні хлопці за свій рахунок себе вдягають та жертвують життям? Знаємо про фінансовані батальйони Коломойським, а де батальйони інших східняків, що входять в першу сотню найбагатших? Захід з Америкою тільки бульки пускає. Не пускайте туди своїх дітей!!!!! Найкраще що вони можуть зробити це здобувати вишкіл у Волинському територіальному батальйоні.
123 Показати IP 17 Червня 2014 12:27
Народ все витримає - віддасть і синів, і продукти, і все необхідне для армії. бо ж там наші рідні .а як наша держава і наші народні обранці (окрім піару) подбають про них? Зі своїми статками вже могли б давно забезпечити всім необхідним . вони ж за іхні бізнеси їдуть туда під кулі!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 17 Червня 2014 23:53
незнала, що їде автобс, я б теж поїхала, як дізнатись коли ще буде їхти
мир Показати IP 18 Червня 2014 02:54
Потрібно зупинити цю непотрібну війну, небуде переможців, всі програють.
1234 Показати IP 18 Червня 2014 09:09
до нас не дійдуть. тут гузьо(гузь) і данило(данильчук) з климом(климчук) їх як встретять, то мало не покажеця. во де істінні херої. гузь кажуть їздив навіть на схід, але повернувся дуже швидко бо злякався колорадів, а от другі херої хібащо на рованці їздять чи в ліпіни. а так вони дуже заняті, люструють всіх хто не так дивиця в їх сторону. швидше б з тих гарячих точок приїхали додому ті справжні хлопці щоб розказали мєсним жевжикам в камуфляжах по чому кіло геройства?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus