USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Матері військових просять «усувати від крісел» посадовців, які не служили в армії

26 Травня 2014 12:11
Матері волинських військових хочуть звернутися до столичних високопосадовців з проханням не допускати до «високих» крісел в міську чи обласну раду тих депутатів, які не служили в армії.

Таку вимогу вони оприлюднили під час зустрічі із волинськими посадовцями в облраді сьогодні, 26 травня.

«Жодного президента син не був в армії, хіба що Гриценка. Тож у нас є така пропозиція: не обирати депутатів до міської, обласної ради чи селищної, якщо їхні сини чи вони самі не відбували службу в армії», - зазначила одна із присутніх у залі жінок.

Однак таку пропозицію волинські посадовці відверто проігнорували.

Заступника голови Волинської ОДА Романа Карпюка матері військових назвали «брехуном». Мовляв, останній, посилаючись на повідомлення з Міністерства оборони, запевняє, що третій батальйон вивели з попередньої локації та повернули додому.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, волинянки з усіх куточків області прийшли до ОДА вимагати повернути їх чоловіків додому. Вони кажуть, що ладні самі взяти автобус і забрати їх звідти, де їх обстрілюють, де їх сприймають місцеві мешканці як ворогів.

Матері та дружини військових стверджують, що їхні бійці все ще у «гарячих точках». На це Роман Карпюк відповів, що не зважаючи на те, що поки перший батальйон 51- бригади залишається на місці дислокації, третій - вже вивели, й хлопці повертаються назад.

Утім, із зали почулись обурені крики: «Брехун!» та «Не хочемо слухати вашу брехню!». Також матері поцікавились, чи діти волинських посадовців теж там, на що ствердної відповіді не отримали.

«Перший батальйон залишається на місці, зокрема хлопці, які охороняють блокпости. Ніхто не може бути застрахований, чи сьогодні стрілятимуть, чи через три дні. Чи ви думаєте що мені не так болить?», - звернувся до жінок Карпюк.

А зі слів заступника голови облради Ігоря Гузя мільйон 700 тисяч гривень уже виділили на закупівлю бронежилетів у п’ятницю, 23 травня.

«Ми хочемо якомога швидше це відправити. Якщо ви сприймаєте нас як ворогів – це ваше право. Ми чули й про відсутність бронежилетів, і про те, що військовим немає що їсти. Ми хочемо, щоб 51-у бригаду вивели з Донецької та Луганської областей. Ви від нас вимагаєте демобілізації військових, а толку від нас нема - ми рішення не приймаємо. Ми за ці дні 700 раз передавали ваші вимоги. Можете ще раз на нас покричати й проклясти. Але рішення приймаємо не ми, а Міноборони», - підкреслив Гузь.

Тим часом, біля Міністерства оборони України сьогодні, 26 травня, знаходиться 8 волинянок. Відстоювати життя власних кровинок та коханих у столиці їм доводиться уже вчетверте.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Сусід Показати IP 26 Травня 2014 12:20
Та наша обласна влада взагалі ні за що не відповідає...тілько все сидять в своїх кріслах, дупи гріють, наостанок, бо ж вже скоро цей кардебалєт попруть нафік
111 Показати IP 26 Травня 2014 12:20
ГУЗЯ ПЕРШОГО ТРЕБА ВІДПРАВИТИ НА СХІД РАЗЛМ З ДАНИЛЬЧУКОМ ЯК ПОДЯКУ ЗА ТЕ ЩО ЗРОБИЛИ З УКРАЇНОЮ СЛАВА БОГУ, НАДІЮСЬ ПОРОШЕНКО РОЗЖЕНЕ ЦЕ ШОБЛО, ЯКЕ ПРИШЛО ПО ТРУПАХ ДО ВЛАДИ, А НАМ НИНІ ЗАДУРЮЄ ГОЛОВУ ЧЕРГОВИМИ БАЙКАМИ.... НАДІЮСЬ ТАКОЖ, ЩО УКРАЇНЦІ ДІЗНАЮТЬСЯ ХТО ІНІЦІЮВАВ З НИНІШНЬОЇ ВЛАДИ БІЙНЮ НА СХОДІ ЗАРАДИ НАДУМАНОЇ ПЕРЕМОГИ СВОГО ЛІДЕРА, ЯК ЗАЗНАЧИВ ТИГІПКО.... ПАКУЙТЕ РЕЧІ Й УХОДЬТЕ САМІ З ВЛАДНИХ КРІСЕЛ ГУЗЬ, ВІТЕР, ПУСТОЦВІТ З КОМПАНІЄЮ--ВАШ ЧАС ВИЧЕРПАНИЙ... МАЙТЕ МУЖНІСТЬ хЕРОЇ С..НІ
лучани Показати IP 26 Травня 2014 12:23
Клімчуково-міліцейська мафія провокує людей.
луцька до лучани Показати IP 26 Травня 2014 12:26
Правда очі коле?!
Анонім до лучани Показати IP 26 Травня 2014 12:30
Але ж бачиш, пустогузівська правосектна справедливість дуже їм подобається, бо вона не провокує, вона вбиває. І дуже вибірково.
громада Показати IP 26 Травня 2014 12:25
Все правильно!!! Гузь, Пирожик... чому не служили? Громада хоче почути ваші відповыды з цього питання?!!! Як волати - то самі перші "патрыоти", а як до діла - то у кусти? Ви чоловіки або...???
читач Показати IP 26 Травня 2014 12:28
Тепер 23 травня закупили бронежилети!!!!!!! А коли відправляли без нічого , то на що розраховували на "авось" пронесе? Гуз- герой в області , а на схід слабо? Де шановні високопосадовці ваші дітки і дітки ваших знайомих і рідних? Нікого не відводять , бо немає ким замінити - подумати тільки н і к и м!!!!!!!! Не пробували добре пошукати???? Наших там рахують загарбниками, а чеченців і росіян ні.
кеу Показати IP 26 Травня 2014 12:34
,справді, а чому ГУЗЬ І Пирожик немобілізовані .,Чому там оказалися діти по 16 і 17 років .які вони мали права їх забирати в армію.,як вони ще й неслужили ,чому бидло яке ходить по вулицях , шукаючи проблем на свою голову , шляючи по барах ,не заберуть в армію на схід .,казали що боримося за справедливість ,де вона покажіть небачу .
кеу Показати IP 26 Травня 2014 12:37
небуде справедливості знову буде майдан ,на депутатів всіх рівнів.
лучанин Показати IP 26 Травня 2014 12:41
а що ми цім майданом добились скажіть будь ласка? втратили крим, війна на сході і сотні вбитих людей
тарас петрович Показати IP 26 Травня 2014 12:46
така доля. Всі служити не можуть. А ті хто служили -вони малограмотні, освіти немае, навіть в школі вчаться погано і взагалі розказують що їм знання не треба. давайте виховання своїм синам!!! а то іноді таке собі позволяють -брази бійки п"янки -то що ви ще хочете? я теж проти щоб не вбивали , щкодую їх але треба розуміти речі елементарні!!!!
Йуха до тарас петрович Показати IP 26 Травня 2014 13:06
Ти піТарас петрович мабуть сам диплом купив ,а когось малограмотними називаєш?
800 Показати IP 26 Травня 2014 12:50
Якщо це зробити, то в прокуратурі, судах, міліції, СБУ будуть працювати одні жінки.
007 до 800 Показати IP 26 Травня 2014 13:19
А так воно і є! Гузь з Пирожиком ходили "майданили", бо посади собі хотіли, от і отримали! А що ще потрібно?! В армії не були, а тепер ну прям як "Мати Тереза" той Гузь... В армію, на Схід їдь піарних ср...й!!!
800 до 007 Показати IP 26 Травня 2014 13:25
Борисе Петровичу, купляйте вудку і на ставок рибу ловити.
йован Показати IP 26 Травня 2014 13:50
шановні - ще півроку тому ви як барани ходили за гузьом та пирожиком від драмтеатру до ода і назад із заходом до мвс,ви ж іх до влади привели, ні, принесли на своіх плечах.До чого тепер ці коментарі.
йованУ до йован Показати IP 26 Травня 2014 14:26
Хто приніс? Купка таких як вони нероб? Були люди і є і багато, яким набридла брехня і крадії від ПР, але Гузі з Пирожиками і Ко. тільки влади хотіли і що багато хто за них був - це не так! За рахунок простих людей які хотіли змін і справедливості, до влади прийшли і всілись в кабынетах нероби і брехуни! Брехуни - бо не кажуть чому в армії не були, а зараз корчать з себе "миротворців"! Гнати в шию!!!
правдоруб Показати IP 26 Травня 2014 17:07
Треба піднімати ще одну революцію, яку необхідно назвати - "повне очищення влади", бо після революції гідності повипливало ла*но, яке зараз сіло в державницькі крісла, і яких треба гнати Порошшенку, чим раніше тим краще. А матерям бажаю витримати це нелегке випрпобування, бо вони "правду матушку рубають" дармоїдам в очі, а ті нічого не можуть зробити, бо серед матерів немає кого люструвати. Ось для чого їм потрібен батальйон територіальної оборони, щоб захищатися від таких матерів. Треба, щоб ЗМІ провели моніториинг хто з синів, близьких родичів високопосадовців служив і перебував в районі АТО. Хто не був, а це 99% у вагон і без підготовки до Словянська, як тих хлопців по 18-30 років, побачимо як Карпюк почне пищати, а Гузь молитися біля Словянська.
Roma Показати IP 27 Травня 2014 23:53
Гузь і Пустовіт - нема слів одні матюки........ хто кричав про мобілізацію волині під..... и. Зробили, тепер 10 -х нестало... гроші вони збирали на броніки каски а де вони????? (одні казки скільки вони зібрали і відправили гниди)!!!!!!! всі побачили, із за них хлопці лягли.....нема слів!!!!!!! Хай тепер йдуть до сімей загиблих!!!!! А не сидять в кабінетах і вислужуються перед Київською владою!!!! Я думаю що кожен зробив для себе висновок!!!!!!
111 Показати IP 1 Червня 2014 09:27
гарно гузь говорив? тільки не з матерями а з колишнім керівником ода під час майдану.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus