USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Бойовики не дотримуються «дня тиші» в зоні падіння Boeing-777

31 Липня 2014 11:21
Терористи не дотримуються "дня тиші", оголошеного 31 липня на Донбасі на місці падіння малайзійського пасажирського літака на вимогу генсека ООН Пан Гі Муна.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на прес-центр АТО.

"На вимогу генерального секретаря ООН Пан Гі Муна щодо припинення бойових дій поблизу місця катастрофи "Боїнга 777" на Донеччині, в зоні проведення АТО оголошено день ОБСЄ. Це зроблено з метою забезпечити повноцінну роботу міжнародних експертів в зоні падіння пасажирського літака "Боїнг 777", - сказано у повідомленні.

"31 липня війська, що беруть участь в активній фазі АТО не ведуть бойових дій, окрім захисту власних позицій від нападу", - наголошує прес-центр АТО.

"Проте наймані російськими терористами бойовики не дотримуються жодних міжнародних домовленостей та вимог.

Зокрема о 9 годині ранку окупанти обстріляли з двох установок БМ 21 "Град" населений пункт Переможне Лутугінського району", - заявляють там.

"Цим вони черговий раз демонструють свою бандитське ставлення до України та до всієї світової спільноти", - наголошують силовики.

Учора повідомялялося, що бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" замінували підходи та облаштували бойові позиції на місці падіння малайзійського літака "Боїнг-777" і стягнули велику кількість важкої артилерії, що унеможливлює роботу міжнародної комісії.

Нагадаємо, 17 липня в небі над Донецькою областю терористи, яких підтримує Росія, збили літак "Boeing-777" Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. На борту літака перебували 298 осіб, у тому числі 15 членів екіпажу, всі вони загинули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дончанин Показати IP 31 Липня 2014 11:36
Откройте карту Донбасса, посмотрите, где в последние дни АТО ведет боевые действия и поймете, кто именно не соблюдает "«дня тиші» в зоні падіння Boeing-777". Например, Саур Могила примыкает к этой зоне.
Ні терору! Показати IP 31 Липня 2014 13:06
Терористам смерть! З такими не домовляються!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus