USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будівельників Волині відзначили. ФОТО

8 Серпня 2013 16:22
Таку велику кількість будівельників в одному місці часто бачити не доводиться. А зібрались вони для того, щоб прийняти вітання за досягнуті успіхи від представників обласної та міської влади.

Перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко зазначив, що сьогодні існує велика конкуренція в області на будівничому ринку. Він запевнив, що спеціальність будівельника потрібна завжди. Держава щороку виділяє інвестиції на будівельну галузь Волині.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНИН НА ЗАРОБІТКАХ В КРИМУ. ЗАРПЛАТИ. ТУРБОТИ

Так, в області діє п’ять програм доступного житла. За ініціативи Президента влада розпочинає програму іпотечного кредитування під 3%. Це дасть можливість молодим родинам взяти кредит під 3 відсотки і отримати однокімнатне житло. Олександр Башкаленко побажав будівельникам успіхів, щоб їхня заробітна плата дозволяла жити, а не існувати і сили на створення нових будівель.

Після цього вручили Почесні грамоти обласної державної адміністрації.

Кореспондент Волинських Новин поцікавився у будівельників, чи достатньо влада приділяє увагу їхній галузі. Гаюк Олександр Зеновійович має стаж роботи сорок шість років. Починав працювати прорабом на будівництві, потім був начальником дільниці. Будував школи, будинки, житлові комплекси. Цікаво, що чоловік проживає в одному з будинків, який
будував. Чоловік зауважує, що влада не надає жодних пільг для будівельників на отримання житла. У радянські часи це було можливо, а зараз мушу працювати і на пенсії, щоб комунальні послуги оплатити і все інше.

Вадим Курдельчук працює у будівництві 15 років. Чоловік каже, що за час його діяльності доводилось самому навчатись будівельному ремеслу. Вадим і бруківку клав, і будинки зводив. «Будинок для себе я ще не встиг побудувати, мабуть за 15 років мало заробив грошей (сміється). Багато моїх знайомих живе у будинках, які я будував, я туди хіба що заходжу в гості і все. Хотілось би, щоб і держава якось нам допомагала. Ми ж все таки ті будинки будуємо. Хоча б зробили якісь знижки на купівлю житла чи щось подібне», - з обуренням додав чоловік.

На завершення урочистостей заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська подякувала будівельникам за те, що вони роблять Луцьк гарнішим, розбудовують його. «У вашій роботі ми завжди бачимо результат, ми бачимо, як росте інфраструктура області і міста. Ви створюєте людям умови для життя, будуєте їм дах над головою, за це вам - шана і низький уклін» - додала Лариса Соколовська.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Луцьк Показати IP 8 Серпня 2013 17:36
А Соколовська дуже ж весела, що ж вона так набудувала, зокрема, в Луцьку?
спеціаліст Показати IP 8 Серпня 2013 19:34
Дуже низько опустилась обласна влада.По тому зібрані що провів формально голова ПР видно.що в області немає сучасної стуктури будівельної галузі,немає великих будівельних організацій,сидять хлопці з металом на шиї. Де райони? Чому свято не проводять в драмтеатрі? Де ветерани? пану Башкаленку необхідно повчитись,як такі свята прводять в сусідів/Рівне,Тернопіль,Хмельницьк/. Підніміть архіви і подивіться як свякувала Волинь.Перестаньте говорити за програми, покажіть житлові масиви, кількісь обєктів і так далі. Дуже сумно. Петро Пронь,чого так твоя ПР себе веде??7
він до спеціаліст Показати IP 8 Серпня 2013 19:50
ти хоч знаєш де зараз Пронь?
з присутніх Показати IP 8 Серпня 2013 20:43
свято тільки для Чорнухи і Стефановича а решті що ?
Дзьоб-дзьоб Показати IP 9 Серпня 2013 10:34
а Соколовській після ефіру у Шустера певно "героя" Луцька дадуть? Зробили жильців Замкової винуватих...
Бержадський, Зяма і Гершко Показати IP 9 Серпня 2013 10:36
Шиба також будівельник:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus