USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Будівлю Луцької міськради підсвітять помаранчевим кольором

24 Листопада 2017 16:45
Будівлю Луцької міськради та пам’ятник Святому Миколаю обрали для участі у всеукраїнському «Флешмобі міст».

Представництво Організації Об'єднаних Націй в Україні проведе «Флешмобу міст», підсвітивши помаранчевим кольором визначні архітектурні об'єкти.

Участь у флешмобі з нагоди Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок бере Київ та ще 15 міст, серед яких і Луцьк, – інформує прес-служба Луцької міської ради.

Акція розпочнеться 24 листопада на Майдані Незалежності і символічно розпочне відлік всесвітньої кампанії "16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства" в Україні.

Об'єктами, що беруть участь у флешмобі, обрано будівлю Луцької міської ради та пам'ятник Святому Миколаю.

Про акцію розповіла на прес-конференції в Укрінформі, присвяченій переходу на новий загальноєвропейський номер національної “гарячої лінії” із попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації, повідомила програмний координатор гуманітарного проекту Фонду ООН в галузі народонаселення в Україні Людмила Шевцова.

“Для нас є дуже символічним, що перехід на новий номер відбувається безпосередньо напередодні 25 листопада – Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок і початку Всесвітньої акції “16 днів проти гендерного насильства”, яка проходитиме у більшості країн світу, і в тому числі в Україні. Представництво Організації Об’єднаних Націй безпосередньо проведе по всій нашій країні так званий флешмоб міст, де будуть підсвічуватися помаранчевим кольором різні визначні архітектурні будівлі та пам’ятники архітектури вже завтра ввечері, о 17-й годині”, - сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus